Hova tűntek innen az értelmes, hasznos válaszokat író régi nevek? Pár éve sokkal színvonalasabb volt ez az oldal.
Mi az, hogy azt hiszik? Tán átaludták a rendszerváltást? :D
Néhányat ismertem személyesen. Mert voltak, akik ezt is fontosnak tartották. Az ember azért ír, mert szeret tenni valamit. Megosztani tudást, véleményt cserélni, tanulni másoktól. Ehhez kell egy színvonal. Alatta nem érdemes, mert a fentieket megtenni nem lehet.
Nem létezik egyedi, egy valamiben megjelenő züllés. Az olyan, mit a vízbe vetett kő. Valaki(k) kelti(k), tovagyűrűzik, átveszik, kezd közszemléletté válni, egyszer csak a norma a trágárság, mások leszólása, a téma helyett a kigúnyolás (jobb esetben). Ilyen helyre nem megy jobb érzésű ember. Csak az a fanatikus, aki azt gondolja, ha csak egy embernek adott ötletet, már megérte. Ehhez kell némi különleges hit.
#6.:
Itt van az a kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__362..
.......
Én ugyanazokat hiányolom innen, akiket a kiíró, Bumbi02 (meg őt magát is, jó fej kiskölyök volt).
Szóval Pedro, Sz1u, Dantes, Sir Butcher.
Plusz Covenant (közgazdász), és Blacksword. Aztán Janzi és Zápor, két segítőkész rendőrsrác.
Meg Rejehw volt még szimpi, de ő már rég lelépett, 2011-ben vagy 2012-ben.
Voltak még mások is, akiknek nem jut eszembe a nickje. Megnéztem most a toplistát, hogy hátha írnak még, csak ők is letitkosították a nevüket, mint én, de nem találtam senkit az első három oldalon. (Olyanokat igen, akik már régen sem engedélyezték a nevük megjelenítését, pl. Glifa.)
Egyébként szerintem nem volt színvonalasabb az oldal, iszonyatos anyázások mentek akkor is, meg nickre (le)pontozás; meg rengeteg konteós kérdés volt; ill. (talán migránstéma híján) sokkal több cigányozós. Nagyon sok jobbikos felhasználó is volt, akik a kurucinfóval keltek és feküdtek, na, ők nem hiányoznak senkinek szerintem. :D
És Oltar, Walter Shoback, Pro Patria, Digo?
Aztán voltak olyanok is, akik eltűntek, de inkább könnyebbség ez, mint bánat.
Te egyébként ki volnál? Ha tippelnék, azt mondanám, Berta Wooster.
"És Oltar, Walter Shoback, Pro Patria, Digo?"
Tééényleg, Oltarral ugyan más kategóriában futottunk össze, de privátoztunk is egy ideig, ő jó fej. :)
Digo csak dereng, Walter Shoback még annyira sem; Pro Patria meg baromira nem hiányzik őszintén szólva, vele rengeteg meccsünk volt. :P
"Aztán voltak olyanok is, akik eltűntek, de inkább könnyebbség ez, mint bánat."
Hát igen. Az első "élményem" Gondolkozóóó volt... De nála sokkal rosszabbak is voltak nick nélkül.
"Te egyébként ki volnál? Ha tippelnék, azt mondanám, Berta Wooster."
Hát, öööizé, nemmondommeg... :D
Ennyire jellegzetes a stílusom? :O
Fura most így "a másik oldalon állni", régen én szórakoztam ezzel, hogy szóhasználat, stílusjegyek stb. alapján beazonosítottam másokat. :)
És most már kíváncsi lettem, te ki vagy. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!