Miért ennyire érzékeny a 444.hu, hogy minden kis hülyeségért bannolnak?
Komolyan oda kár kommentelni. Csak a sok hülyeséget írják, de ha valaki valami cúnyát ír akkor aztán ip bann, lehet még meg is vernek.
Gyökér egy weboldal. De itt van ehhez a cikkhez kommenteltem:
ezt:
"Hát ahogy ez a nő kinéz azon nem csodálkozok hogy le akarta szúrni, azt viszont nem hiszem el hogy szerelmes volt ebbe a förmedvény nőnek alig nevezhető csúnyaságba. Szerintem ezt már csak ő találta ki."
Szólásszabadság? Szerintem nem szép a nő. Melyik kisebbséget sérti a hsz? A nőt sérti? Ne legyen ronda.
Ballibber idióták, mostantól széljobber leszek. Éljen ORBÁN! Előre FIDESZ!
Ennyire azért ne csak feketén fehéren lásd a dolgokat 😁
Valóban ezekre a liberális oldalakra jellemző az hogy addig van csak szólásszabadság ameddig egyetertesz velük.
De gondolj bele nyugaton , főleg usaban ez hatványozottan igaz.
Nincs is köze a politikához, de nem tudom, hogy bohócnak festve "szebb" vagy anélkül. Lehet valaki csúnya de ez egy előadó, egy híresség. Aztán ott van a videó, ezzel a hajjal inkább néz ki férfinak.
Ez a vélemény már túl sok a 44-nek? Bannoljanak nyugodtan nem érdekel. Azért ez nagy teljesítmény tőlem, hogy teljesen mind1 milyen irányultságú weboldalra írok, mindenhol bannolnak. Be se fizetem a netet, mert átvertek.
Liberálisok, szólásszabadság csak nyomokban.
Engem annak idején azért tiltottak le, mert megköszöntem valakinek egy linket, ami kicsit másképp mutatta be az általuk ferdített dolgokat.
Természetesen törölték is a hozzászólásokat.
"kommented semmivel nem vitte előre ezt a cikket"
Igen, mert a dögöljön meg Orbán Viktor meg a családja nagyon konstruktív. :D
Jobban jártál volna, ha hallgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!