Miért mondják a Mein Kampf-ra, hogy egy szörnyűséges iromány?
Én most fejeztem be, szerintem nagyon jó könyv.
Az átlagember arra számít, hogy belekezd, és minden második sorban büdöszsidózás van benne, de leginkább a német történelemmel, önéletrajzzal, az NSDAP-vel, kommunizmussal, franciákkal, angolokkal, oroszokkal foglalkozik és rengeteg filozofálás is megtalálható benne az élet dolgairól, amik legtöbbször szerintem helytállóak is.
Az jön le, hogy egy gyakorlatias ember írta.
A zsidókkal tüzetesebben egyetlen fejezet foglalkozik csak, azonkívül elég reálisan szól róluk.
már megírta a mein kampfban is a jelen problémáit, pl. "Európa végét jelentheti, ha Franciao. még több bevándorlót enged be"
Csak akik nem olvasták, azok mondják h rossz.
"Európa végét jelentheti, ha Franciao. még több bevándorlót enged be"
Hát igen, látják is hogy elcseszték, a fekák csinálják a fesztivált, nem a franciák. Anglia detto. valahol Bradfordisztán és London négernegyedei között még van pár angol.
ez a kérdés már fel lett téve itt gyakorin párszor, használd a keresőt mielőtt új kérdést írsz ki
amúgy sztem sem rossz könyv
csak ezért fölösleges új kérdést kiírni, fölösleges támadási felületet adsz az ellenzőinek
ma 21:54
De pont a franciák csinálták, mert már ugye akkor sem volt nagy nacionalitásuk.
Angliára nem emlékszem hogy e ügyben mit írt, mert régen olvastam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!