Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Gyurcsány királyságának...

Gyurcsány királyságának egyértelműen az öszödi beszéd vetett véget, vagy amúgy is ez lett volna a sorsa?

Figyelt kérdés
biztos nem eshetett a legjobban azidőben hogy lázadó párton belüliek elárulták, de érdekelne hogy ez úgy hatott mint egy kegyelemdöfés, nagyban befolyásolta az emberek véleményét az a monológ Feribától, vagy amúgy is ez a sors érte volna el az akkori MSZP-T? érdekelnének a vélemények
2018. jún. 23. 21:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
a 2010.-es kampánydalban az MSZP olyat mondott hogy "nem minden úgy lett mint terveztem veled" kíváncsi lettem volna mi volt az a terv... illetve "én nem ígértem hogy a gond mind kikerül, de ne hidd el mert nem igaz hogy semmi sem sikerül" a legfélelmetesebb pedig az volt hogy "én nem adom fel, fog még kelleni neked, ki a holnapi bajban is nyújt még kezet" olyan reményvesztett kapálózásnak tűnt már akkor is, így utólag visszanézve
2018. jún. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!