Ha miniszterelnök lenne az apátok, apósotok, testvéretek, gyerekkortól jó barátotok, ti élnétek a rajta keresztül elérhető, információs és kapcsolati rendszerekkel, hogy meggazdagodjatok, vagy nem?
Köszönöm a válaszaitokat!
Nagy örömmel tölt el, hogy a politika kategóriában van kb. ÖT őszinte ember, még ha névtelenül is.
Sokatmondó, hogy erre a kérdésre nem jött 200 válasz, az azt jelenti, hogy a többség még névtelenül sem őszinte.
Mindenki nagyon jól tudja, hogy erre a kérdésre az emberek 99,9%-a igennel válaszolna.
Csakhogy ellenzékiként kínos lenne ezt bevállalni, mert akkor hogy is lehetne ócsárolni mást ugyanezért?
Bár ehhez is jellem kellene, az meg ugyebár ...
Egy másik kérdésben linkelte valaki ezt a kérdést és így találtam ide.
Még szép hogy őszintén. Hogy máshogy? :)
Régóta vállalkozok és lett volna alkalmam ilyesmire: Bíztak volna meg "fejesek" olyan munkákkal amik után talán most már milliárdos lehetnék. De nem kértem az ilyen lehetőségekből mert (elsősorban) nem szeretném ha egyszer elszámoltatnának. Ja és azóta (pár éve) az egyik ilyen "mutyizó" ismerősöm ellen vizsgálat is indult (lehet hogy nem volt elég nagy hal) úgyhogy továbbra is örülök hogy kimaradtam az ilyesmiből. Ki is fogok. De legalább így is büszkélkedhetek valamivel: ismerős vagy rokon nélkül csak az igazi és létező tudásomra támaszkodva is elismerik a munkámat (informatika) a megbízóim/ügyfeleim.
De ha úgy keresne meg egy "fejes" hogy nem ismerjük egymást és csak céget keres aki jól elvégzi a munkát és nem kér vissza semmit zsebbe (tehát semmi urambátyámhaverom "mutyi") akkor abban nem találnék semmi kivetnivalót mert teljesen szabályos és törvényes.
Önerőből milliárdos se biztos hogy szeretnék lenni. Volt már rá példa hogy egy magyar önerőből és becsülettel lett milliárdos és mivel nem bratyizott a felső körökkel ezért elüldözték az országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!