Várható a Hír Tv és az index megszűnése is?
Ha láttad a műsort, akkor tudod, hogy nem azt mondták, hogy örülnek a megszűnésnek, hanem azt, hogy nem sajnálják - azok után ahogyan azon újságírók az elműlt években viselkednek.
Ahogyan azonnal ki is hangsúlyozták, hogy ez nem vonatkozik az egzisztenciájukra, mert mindig nagyon sajnálatos ha valaki elveszíti a megélhetését.
Hogy várható-e a megszűnésük? Én nem vártam a többit sem, nekem meglepetés volt. Na nem az, hogy veszteséget termelnek, csökken a nézettség stb. és ezek miatt majd valamikor a népszabi sorsára juthatnak, ez várható volt.
Ami meglepő volt, az a tulajdonos azonnali bezárása a választások után 3 nappal.
A Heti válasz kapott 2 hónapot, hogy vevőt keressenek - vajon iért nem sikerült, ha egy sikeres és nem veszteséges lapról van szó,,amelyik olyan fontos az ország szavazóinak felét kitevő ellenzéki oldalnak?
Majd meglátjuk mi lesz. A magyar közmondások és szólások szinte minden helyzetre nagyon találóan vannak megfogalmazva, ide is illik jó pár: Isten nem ver bottal! Aki másnak vermet ás, maga esik bele. Két szék között a padlóra esik. Ki mint él, úgy ítél!
De amelyiket érdemes lenne megfogadniuk: Ha Isten valahol becsuk egy ajtót, kinyit egy ablakot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!