Ki küldte oda, és ki fizette a rohamrendőröket? (mai kilakoltatás)
"Na ne! Már parlamenti pártról van szó"
Egyetlen párt se akadályozhat végrehajtást!Erre nics joguk!
Persze, most mindenki tiltakozik a végrehajtások ellen.
Ha felvettem egy (deviza)hitelt és nem tudom fizetni, akkor elveszik a házam. MI ebben a megbotránkoztató?
Ez nem egy virtuális valóság, itt nincs Load Game!
ez tudjátok azért van, mert az emberek ehhez nincsenek hozzászokva. az átkosban ilyenre nem volt példa. ott még tartották a látszatot. és az embereknek volt munkája.
nem mondom, h visszasírom, de jó lenne, ha egy 4gyermekes család nem kerülne ilyen méltatlan helyzetbe...
nem cigányok, nem azért van ennyi gyerekük, hogy a segélyt kapják. szerintetek, ha cigányok lennének, akkor merné őket bárki is kilakoltatni?
szerintetek, ha egy normális embernek van 4 gyereke, akkor nem azon van, hogy munkát találjon, és lakást biztosítson a családjának???
Amit a történtekről olvastam,jogos volt ekkora rendőri jelenlét. Nemcsak a család volt a házban,henm 100 ember. Az mellékes,hogy a Jobbikos szervezték.
Ami viszont érdekes,hogy aki megvette,hogyan-milyen módon jutott a ház birtokába? Még fogósabb kérdés: Orbán szerint van moratórium,és nem lehet senkit kirakni az utcára! Akkor most mi az igazság? Mire számíthat a többi család? Ha a Jobbikosok ezt megszervezték,nem hiszem,hogy titokban tették. A Fideszesek miért nem tettek semmit? Nem szeretem a Jobbikot,de ebben az esetben,ha törvénytelenül is,de emberileg helyesn viselkedtek.
23:28
Egy korábbi árverés során jogszerűen megvette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!