Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki küldte oda, és ki fizette...

Ki küldte oda, és ki fizette a rohamrendőröket? (mai kilakoltatás)

Figyelt kérdés
A mai kilakoltatásnál rohamrendőrök segítették a végrehajtót. Na de a banki tartozás az polgári peres ügy, és nem büntetőjogi. Így mit keresnek ott a rendőrök,miért ennyien mentek, ki hívta őket oda, és a fő kérdés, hogy ki fizeti őket?
2010. jún. 15. 22:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
A jobbikosok miatt mentek oda, a kilakoltatott családdal meg a végrehajtókkal nem is foglalkoztak.
2010. jún. 15. 22:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Csak a jobbikosok miatt? Na ne! Már parlamenti pártról van szó! Az MSZP miatt is odamentek volna? Mikor lesz már személycsere a rendőröknél?
2010. jún. 15. 22:53
 3/15 anonim ***** válasza:
4%
Rohamrendőrök csak tömeg ellen vethetők be. Kommandósok ott ahol fegyveres ellenállás van. Rendőrök akor vannak ha anélkül nem megy a foglalás. Törvények rendelkeznek így nem hasraütve cselekszenek. A hírt nem közölted.
2010. jún. 15. 22:56
 4/15 anonim ***** válasza:
3%

"Na ne! Már parlamenti pártról van szó"

Egyetlen párt se akadályozhat végrehajtást!Erre nics joguk!

2010. jún. 15. 22:58
 5/15 anonim ***** válasza:
20%

Persze, most mindenki tiltakozik a végrehajtások ellen.

Ha felvettem egy (deviza)hitelt és nem tudom fizetni, akkor elveszik a házam. MI ebben a megbotránkoztató?

Ez nem egy virtuális valóság, itt nincs Load Game!

2010. jún. 15. 23:11
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
Én szeretnék felvenni forinthitelt, majd nem visszafizetni. Nekem is segít a kormány?
2010. jún. 15. 23:13
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

[link]

ez tudjátok azért van, mert az emberek ehhez nincsenek hozzászokva. az átkosban ilyenre nem volt példa. ott még tartották a látszatot. és az embereknek volt munkája.

nem mondom, h visszasírom, de jó lenne, ha egy 4gyermekes család nem kerülne ilyen méltatlan helyzetbe...

nem cigányok, nem azért van ennyi gyerekük, hogy a segélyt kapják. szerintetek, ha cigányok lennének, akkor merné őket bárki is kilakoltatni?

szerintetek, ha egy normális embernek van 4 gyereke, akkor nem azon van, hogy munkát találjon, és lakást biztosítson a családjának???

2010. jún. 15. 23:18
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Amit a történtekről olvastam,jogos volt ekkora rendőri jelenlét. Nemcsak a család volt a házban,henm 100 ember. Az mellékes,hogy a Jobbikos szervezték.

Ami viszont érdekes,hogy aki megvette,hogyan-milyen módon jutott a ház birtokába? Még fogósabb kérdés: Orbán szerint van moratórium,és nem lehet senkit kirakni az utcára! Akkor most mi az igazság? Mire számíthat a többi család? Ha a Jobbikosok ezt megszervezték,nem hiszem,hogy titokban tették. A Fideszesek miért nem tettek semmit? Nem szeretem a Jobbikot,de ebben az esetben,ha törvénytelenül is,de emberileg helyesn viselkedtek.

2010. jún. 15. 23:28
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

23:28

Egy korábbi árverés során jogszerűen megvette.

2010. jún. 15. 23:31
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
A zsidók.Foglalják az új hazájukat.Ehhez asszisztálnak a politikusok, a rendőrök, és a demokrata szavazók.
2010. jún. 15. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!