Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyik volt a legdurvább...

Melyik volt a legdurvább gyilkosság Magyarországon?

Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 22:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%
Orbán gyilkossági kísérlete Magyarország ellen. Az a baj, hogy a kísérlet továbbra is tart, lassan megszorul a hurok.
2018. máj. 14. 23:58
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

A tényői baltás gyilkos (egy apa lemészárolta családját)+

a móri bankrablás+

2018. máj. 15. 00:56
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a Z.Nagy gyilkosság is ide tartozik (Magda Marinko). 4 fős család, benne a két gyerekük is.
2018. máj. 15. 08:44
 14/22 anonim ***** válasza:
97%
Szögi Lajos meggyilkolása a 2 lánya szeme láttára Olaszliszkán.
2018. máj. 15. 09:38
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Ezt így nem lehet egyértelműen megmondani, de pl. a Jancsó Piroska-ügy, a Kocsis Franciska-gyilkosság, a 97-es taxisgyilkosság, a Marinkó-féle mészárlások vagy a százhalombattai rém tettei mindenképp megemlítendők. Na meg azok, amiket előttem írtak.
2018. máj. 15. 10:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok és én azért emeltem ki a Sós féle sorozatgyilkosságot, mert az egyik áldozata, a meggyilkolt pénzügyőr, akinek a fejét a lábához dobták és disznóólat építettek a teteme fölé az unokatestvérem volt, akivel együtt nőttünk fel. A felesége a gyilkosság elkövetésekor már mindenórás terhes volt, a kislánya már félárvaként született meg.

Nekem ez a legdurvább, de elismerem, hogy ebben nincs vetélkedés, mindegyik durván tragikus az áldozatok családjának.

2018. máj. 15. 12:18
 17/22 anonim ***** válasza:
A nemrégiben újra gyilkossággal vádolt T. Béla korábban megerőszakolta a menyasszonyát, kivágta a szemeit, felgyújtotta a holttestet és egyéb borzasztó dolgokat csinált vele az újságok szerint, mindezek ellenére elég hamar kiengedték az elmebetegségre alapozott védelme miatt.
2018. máj. 15. 13:38
 18/22 anonim ***** válasza:
31%
Pár havonta történik egy-egy olyan eset Magyarországon, amikor beleállítják a 80-90 év közötti hölgy fejébe a baltát, esetleg halálra szurkálják, azután megerőszakolják többen. De ami nem jelenik meg a mainstream médiában, az meg sem történt, mert ugye Sanyi 2 hét alatt rendet tett az országban.
2018. máj. 15. 15:55
 19/22 A kérdező kommentje:
11-es igazad van Orbán meg társai, de az összes politikus egy büdös gyilkosbanda! Hány millió embert öltek meg...
2018. máj. 15. 21:27
 20/22 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a több emberes-vagdalózós gyilkosságok számítanak a legbrutálisabbnak.
2018. máj. 15. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!