Egy közmunkásnak ugyan annyit kell dolgoznia teljesítményben, mint ugyan abban a munkakörben egy nem közmunkásnak?
Nem kötelező közmunkásként dolgozni.
Ennyi.
Nálunk ugyanannyi az elvárás, a munkaidő is ugyanannyi.
Ahol előtte voltam szintén közmunkán, ott 1 közalkalmazott mellett voltam, ott több volt az elvárás, mert ő bizonyos gazdasági dolgokat nem értett és nekem kellett megcsinálni.
Pontosan ezt mondtam. Ha azt követelik, hogy többet tudjon az alkalmazottnál,akkor azt kell teljesítenie, ha azt, hogy két hét alatt végezzen el egy fél napos munkát, akkor azt.
Itt nem a megköveteléssel van probléma, nem is a +közmunkával", hanem azzal a céllal, amiért létrehozták. A totális káosszal. Ha akarom fölösleges, ha akarom hasznos. Ha akarom megfizetem, ha akarom nem. Ha akarom megalázom, ha akarom nem. Nekem a félreértelmezéssel is bajom van, a szuverén emberi lény eltörlésével is bajom van, az önkénnyel is balom van (akkor is, ha "jó" önkény), de a legfőbb bajom azzal van, hogy a társadalom ilyen szépen elfogadja. Mert ezzel azt fogadja el, hogy bármit tehetnek vele. Tesznek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!