Mi a véleményed feminizmusról?
A hányinger fog el a mostani mivoltjától.
Feminácizmus.
Pár éve volt egy tanárom, aki támogatta ennek modern kori formáját, sőt, velünk is el akarta fogadtatni, erőszakkal. Mikor belekezdett a mondókájába úgy 10-15 perc után, mindig fogtam a cuccom, és kisétáltam a teremből. Végül inkább álltam független vizsgabizottság elé, csak ne kelljen hallgatnom és helyeselnem a feminácizmus csodáját.
Azzal semmi bajom, ha a nők egyenjogúságot szeretnének, sőt, ezt támogatom is. De azt nem, hogy ők egyenlőbbek akarnak lenni az egyenlőknél.
#8 Az erőszaktevők NŐK szoktak lenni általában!!! De nekik lehet,csak mert nőneműek.
Engem is akartak megerőszakolni nők!
Ne legyen már valakinek a neme miatt több joga!
Nem mint ha nem vágynék rá,hogy megerőszakoljon pár nő:)
A prűdekkel van a baj,meg akiknek nincs nemi vágyuk.
Szerintem a feminizmus a nemek közti egyenlőségről szól, és ezért jó, hogy van. A nőknek is, meg a férfiaknak is hasznos. Beszéltem olyan norvég férfijogi aktivistával, aki feministának tartja magát, mert szerinte a nők és a férfiak jogait és meg kell védeni. Én neki adok igazat, és szerintem az nagyon rossz, hogy Magyarországon a férfijogi aktivisták az ellefelet látják a feministákban.
A blogomon is írtam arról, hogy szerintem mi hasznuk a férfiaknak a feminizmusból, ha érdekel, itt elolvashatod: [link]
Szóval én nagyon pozitív vagyok ezzel kapcsolatban. Persze a túlzásokat én se szeretem, aki szerint a nők magasabb rendűek a férfiaknál, az szerintem nem feminista, hanem ugyanolyan szexista, mint a hímsoviniszták.
'az szerintem nem feminista, hanem ugyanolyan szexista, mint a hímsoviniszták.'
A feminizmus ilyenkor csak eszköz, amivel lehet takarózni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!