Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed feminizmusról?

Mi a véleményed feminizmusról?

Figyelt kérdés
A kérdést nem provokációnak szánom csak kíváncsi vagyok az emberek álláspontjára. A kérdésben ne essetek egyásnak nem vitát akarok.

2018. ápr. 23. 14:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%

A hányinger fog el a mostani mivoltjától.

Feminácizmus.

2018. ápr. 23. 21:34
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Pár éve volt egy tanárom, aki támogatta ennek modern kori formáját, sőt, velünk is el akarta fogadtatni, erőszakkal. Mikor belekezdett a mondókájába úgy 10-15 perc után, mindig fogtam a cuccom, és kisétáltam a teremből. Végül inkább álltam független vizsgabizottság elé, csak ne kelljen hallgatnom és helyeselnem a feminácizmus csodáját.

Azzal semmi bajom, ha a nők egyenjogúságot szeretnének, sőt, ezt támogatom is. De azt nem, hogy ők egyenlőbbek akarnak lenni az egyenlőknél.

2018. ápr. 26. 00:51
 13/21 A kérdező kommentje:
A férfiakkal és a nőkkel egyformán kell banni. Nem fogok vakakivel a neme miatt különbben bánni.
2018. ápr. 28. 22:25
 14/21 A kérdező kommentje:

#8 Az erőszaktevők NŐK szoktak lenni általában!!! De nekik lehet,csak mert nőneműek.

Engem is akartak megerőszakolni nők!

Ne legyen már valakinek a neme miatt több joga!

2018. ápr. 28. 22:49
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem mint ha nem vágynék rá,hogy megerőszakoljon pár nő:)

A prűdekkel van a baj,meg akiknek nincs nemi vágyuk.

2018. ápr. 28. 23:05
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Egészséges módon nagyon is támogatom! Feminácik meg simán csicskák, a hímsovinizmus női verziója.
2018. máj. 3. 18:40
 17/21 anonim ***** válasza:
30%
A többletjogokért jött létre, mint mikor a feketék felvonulnak Amerikában, vagy az itteni két kisebbség siránkozik, főleg az egyik, az ún. kiválasztottak, akik országukat is erőszakkal vették másoktól a 20. század közepén, de még ők sajnáltatják magukat. A liberalizmusra is azt mondják, a régi jó volt, de akkor is hasonló volt... frankfurti iskola, családellenesség, gender, afrikaiak bevándorlása, de ide Magyarországra is bevándorolt 1 millió migráns... az picit durvább volt, mint a mostani helyzet. A nők szerintem annyira nem voltak régen elnyomva, akkor is megvolt a hatalmuk, szerintem akkor is bizonyos szempontból nagyobb volt. A feketéket sem véletlenül "nyomták el", lásd Dél-Afrika akkori és mostani állapotát. Nem minden ember egyenlő.
2018. máj. 4. 08:30
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a feminizmus a nemek közti egyenlőségről szól, és ezért jó, hogy van. A nőknek is, meg a férfiaknak is hasznos. Beszéltem olyan norvég férfijogi aktivistával, aki feministának tartja magát, mert szerinte a nők és a férfiak jogait és meg kell védeni. Én neki adok igazat, és szerintem az nagyon rossz, hogy Magyarországon a férfijogi aktivisták az ellefelet látják a feministákban.

A blogomon is írtam arról, hogy szerintem mi hasznuk a férfiaknak a feminizmusból, ha érdekel, itt elolvashatod: [link]

Szóval én nagyon pozitív vagyok ezzel kapcsolatban. Persze a túlzásokat én se szeretem, aki szerint a nők magasabb rendűek a férfiaknál, az szerintem nem feminista, hanem ugyanolyan szexista, mint a hímsoviniszták.

2018. máj. 30. 14:35
 19/21 anonim ***** válasza:

'az szerintem nem feminista, hanem ugyanolyan szexista, mint a hímsoviniszták.'

A feminizmus ilyenkor csak eszköz, amivel lehet takarózni :)

2018. máj. 30. 16:08
 20/21 anonim ***** válasza:
40%
A nemek régóta egyenlőek... Tehát jönnek a többletjogok. Nem a jó szándék vezeti a feministákat. Sokszor férfigyűlölő, nem túl kapós személyek.
2018. máj. 30. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!