Van itt olyan ember, aki azt hiszi, hogy Soros György tényleg irányít idebent legalább egy pártot?
14, Kik tartják szándékosan nyomorban ezeket a kisebbségeket, hogy aztán egy zsák krumpliért megkapják a szavazatukat?
Ezt az ügyet nem ismerem ugyan, de ha van hiteles forrásod erről az elhíresülésről, akkor ki vele.
Az ilyen jogvédők, emberi, szabadságjogokból élők szinte csak a kisebbségek védelmére mennek rá, igen gusztustalan, magyarellenes módon. Ez a baj velük. Ezzel tkp. a normális, nem bűnöző többség ellen harcolnak, bűncselekményekre buzdítanak ellenük, a fehérellenességet terjesztik (lásd Black lives matter). Egy tipikus megnyilvánulás a belvárosi szervezettől:
"Gyűlölet-bűncselekmény előkészülete miatt" tesz feljelentést a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), mert szerintük "a Facebookon menekültek elleni vadászat szerveződik". A TASZ egy olyan facebookozó miatt tett feljelentést, aki felhívásában azt írta ki a közösségi oldalra: "Ki lenne benne egy kis vadászatban? Ha valaki igen, írjon!". A felhívásra legalább tíz személy reagált, a hozzászólások alapján a szervezet szerint "egyértelművé válik", hogy azt tervezik, hogy augusztus 19-én 8:40 és 9:00 között találkoznak a budapesti Szabadság téren azzal a céllal, hogy onnan "pályaudvarlátogatás, parknézegetés, illetve parktisztítás címszó alatt menekültekkel szemben bűncselekményeket kövessenek el". "Navégre megyünk és kinyírunk párat! Viszem az arzenált meg pár géppuskást..." - írja egyikük (a TASZ pedig komolyan vette), mire a felhívást kitévő felhasználó azt írja, hogy "senki ne hozzon fegyvert, azért ülni szerintem senki nem akar. Majd rögtönzünk :)", valamint: "Nyugi, ez csak egyelőre annyi lesz, hogy tudják azt, hogy innen minél hamarabb menjenek el és vissza ne jöjjenek! Ha ez nem elég, jön másodjára a fegyveres bevetés!".
Valóban nincs kimondva, hogy kik a célcsoport,de ettől függetlenül szerintem egy feljelentést megért, hiszen a helyzet kontextusa egyértelmű, nem? A pályaudvar elég egyértelmű. Úgyhogy igazat adok ebben nekik, ez nem jó megoldás még feszültségoldásnak sem, ha ezt a nagy nyilvánosság előtt teszi. Azok a menekültek semmit rosszat nem csináltak,mindennap arra jártam haza.
Lehetséges, hogy mást tartunk gusztustalannak, magyarellenesnek.
"Kik tartják szándékosan nyomorban ezeket a kisebbségeket, hogy aztán egy zsák krumpliért megkapják a szavazatukat?"
Egy kormány sem tartotta eddig szándékosan nyomorban őket, legalábbis nem jobban, mint a magyarokat. Bármikor elmehetnének dolgozni, ha akarnának, és akkor nem kellene nyomorogniuk. Arról nem a politikusok tehetnek, hogy ezek nem akarnak dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!