Van rá esély hogy ma este a tüntetők lerohanják a Parlamentet?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 16:54
11/16 anonim válasza:
Én eddig akárhány, több 10 ezres tüntetésen voltam az elmúlt pár évben, az békésen, normális hangnemben zajlott.
Még csak "Orbán takarodj" és hasonló szlogenek is csak elvétve voltak.
Nem volt gyújtogatás, rombolás, véráldozat bemutatása, élve elégetés, mint ahogyan a kormánypárti média azt bemutatta utólag.
12/16 anonim válasza:
Fatal ...pontosan. De az itt mocskolódó fideszes trollok nagyon vágynak erre. Látszik mindenki magából indul ki.
13/16 anonim válasza:
Én nem vagyok a tüntetők között, de az eseményt követem. A szervezők pár óránként kiírták, hogy mindenki tartózkodjon az erőszaktól és bármilyen durva viselkedéstől. Szerintem ehhez fogják tartani magukat a résztvevők is.
14/16 anonim válasza:
Van bizony. Már készülödik a 2006-os Kubatov különitmény.
15/16 anonim válasza:
"Van rá esély hogy ma este a tüntetők lerohanják a Parlamentet?"
Már réges rég le kellett volna. Mondjuk kb 8 éve.
16/16 anonim válasza:
Kint voltam, jelentem nem rohantuk le.
Nem mellesleg a Parlamentben 90%-ban nincsenek bent a képviselők. Főleg nem hétvégén. Nem olyan ez mint egy stratégiai játék, hogy elfoglalod a bázist oszt tied a pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!