Akik nyugati fizetésekről álmodoznak Magyarországon, tisztában vannak azzal, hogy minden migráns ide akarna jönni akkora fizetések mellett?
Figyelt kérdés
Belegondoltatok már ebbe???
tényleg ez kell nektek??
2018. ápr. 13. 17:15
1/7 anonim válasza:
jogos :D bár szerintem így is sokat kapunk. a közmunkás bér bőven elég lenne, kerítés se kéne utána már :D
2/7 anonim válasza:
De mit számít az, hogy ide akarnának jönni? Ha nem engedjük be/kidobjuk őket akkor nem jönnek. (Ez csak politikai akartat kérdése, nem is értem, hogy skizofrén ez az ország/kormány, vagy mi, hogy 3 éve győzködnünk kell magunka arról, hogy Nemet mondunk a migrációra!"?)
3/7 anonim válasza:
Ne adj mar ötleteket a Fidesznek. Majd ez lesz a következő: Azért nem támogathatjuk a béruniót, mert akkor ide akar jönni minden migráns..
4/7 anonim válasza:
Én már most is jól keresek itthon. Úgyhogy pont letojom a migránsokat, meg a sok tejbetök nyavajgót.
5/7 anonim válasza:
:DD szóval inkább ülsz a sz@rban, csak nehogy a szomszédod legyen egy sötétebb bőrű, aki amúgy szintén olyan becsületesen dolgozik meg a fizetéséért, mint te?
Atyaééég....
6/7 anonim válasza:
Belegondoltál már,hogy a getszi átvert a propagandájával?Ja,nem?
A fizetés az fizetés,te majom,a segíly,az meg segíly,amit most is szétoszt a fideszed.Meg akkor is adóznál és most is lehúzzák az emberről a bőrt,csak a sok birka nem veszi észre,mert még van mit ennie...vagy...vagy van az a pénz! :)
7/7 anonim válasza:
Nem kellenek ide nyugati fizetések, a migránsok akkor is jól élnének itt. Amikor itt voltak, akkor is napi 7 ezret kaptak fejenként. Azaz minden migráns nettó segélye 210-220 ezer forint volt, az már egy rendes mérnöki fizetés. Nem közmunkás bérből kellene itt nyomorogniuk, nekik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!