Az utóbbi hónapokban nagyon sok fideszes volt itt a honlapon, akik folyamatosan nyomták a propagandát, mindenre libsiztek, Sorosoztak, Brüsszeleztek, migránsoztak. Ez ment az elmúlt hónapokban, tisztán emlékszem hogy a nem fideszes válaszok le voltak értékelve 40-60% közé és sok 40-50-60% körüli fideszes válaszadó kommentelt.
Aztán eljött a választás és eltűntek. Az elmúlt napokban alig találkoztam fideszes kommentekkel, a nem fideszes válaszok fel vannak pontozva 70-100% közé, pár esetet leszámítva nincs libsizés és Sorosozás se.
Másnak is feltűnt hogy eltűntek? Hova lettek?
2018. ápr. 11. 10:42
1/7 anonim válasza:
lejárt a műszakjuk
2018. ápr. 11. 10:42
2/7 anonim válasza:
Eszik a krumplit.
2018. ápr. 11. 10:45
3/7 anonim válasza:
De sajnos te még itt vagy...
2018. ápr. 11. 10:47
4/7 anonim válasza:
Kiélvezzük a győzelmet. Nem kell jelenleg vitázni a baloldali hülyékkel. Elég fájdalmas nekik így is az eredmény. Mi pedig foglalkozunk addig az ország tovább építésével.
KÍGYÓ!
2018. ápr. 11. 10:54
5/7 anonim válasza:
Nem ők tűntek el, hanem a balosok kapcsoltak magasabb fokozatba. A fideszeseknek nincs miért hisztizniük. A balosoknak sincs, de ők nem bírják ki anélkül.
2018. ápr. 11. 11:17
6/7 anonim válasza:
Néhány nappal a választások előtt a baloldal "rákapcsolt", ezen az oldalon mindenkit lepontoztak, lehurrogtak, aki a legkisebb kritikával is merte illetni őket, így elhallgattak. Érdekes, hogy ugyanakkor baloldali blogokon (pl. Index fórum) továbbra is megmaradtak a fideszes hsz-ek.
2018. ápr. 11. 11:48
7/7 anonim válasza:
Ti mondtátok hogy az összes fideszes falusi. Itt a jó idő csinálni kell a kertet. Biztos nem érnek rá. Én is csak pihenésképp járok ide. Két nap fát fűrészeltem hogy meglegyen a tüzelő télre. Most megyek rotakapázni. Vetni kell a babot nemsokára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!