Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A falrengető Fidesz győzelem...

A falrengető Fidesz győzelem után más is tervezgeti most hogy belép a pártba karriert csinálni?

Figyelt kérdés

Magyarországon jelenleg sokkal érdemesebb húzás ez, mint szopni az egyetemen, aztán a kezdőfizuból egy 40 nmes bérlakást bérelni Budapesten számlától számláig élve.

Más is így tesz?

Én jövő héten már jelentkezem is.

F/27

2018. ápr. 9. 01:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Áh... én V telefonszámát próbálom kideríteni hátha a magyar koronáért cserébe itt is rendez egy kis tisztogatást (szóval egyenlőre ne lépj be, addig amíg nem bizonyos, hogy megnyertem-e az ügyünknek!)

27N

2018. ápr. 9. 01:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne lépj be, mert egyszer a Nemzetközi Bíróságon fogják őket elszámoltatni. Vagy a sorfal előtt.
2018. ápr. 9. 01:39
 3/4 anonim ***** válasza:
A lapok már le vannak osztva. Esetleg a legalsó szinten valahol el tudsz helyezkedni de abból nem biztos hogy jobban meg fogsz élni.
2018. ápr. 9. 01:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Így igaz, amit a 3-as válaszoló írt. A jobb anyagi helyzettel járó pozíciók már régen gazdára találtak. Már csak ilyen ifjúsági aktivista tagnak mehetnék, akinek alapból nem fizetnek SEMMIT, esetleg néha napján csurran cseppen nekik valami nagyon apró, de kétlem, hogy abból jobban élnél mint egy kezdő diplomás fizuból.
2018. ápr. 9. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!