Mit gondoltok a jobbikról? Miért érdemes rá szavazni?
Gyakran hangzik érvként a Jobbik-ellenes ismerőseim, vagy a fórumozók szájából, hogy "nem lennének képesek kormányozni". Na most, kb. az elmúlt 8 évben, ha volt is ritkán 1-1 értelmes Fideszes "cselekedet", az mind Jobbikos javaslatra született (pl a határzár felépítése, magánnyugdíj rendszer megszüntetése, reklám-adó stb..). Ez szerintem bebizonyítja, hogy a Jobbik igenis tudna kormányozni.
Ezenkívül szerintem nekik van a legkonkrétabb programjuk, nem csak üres ígérgetésből áll (persze az is van benne, mégiscsak kampány van), hanem van pár leírás a megvalósításról is.
Nekem az is tetszik, hogy nagyon úgy néz ki, mindent megtennének a korrupció felszámolásáért, kötelezővé tennék a vagyonosodási vizsgálatot, a mentelmi jogot eltörölnék, az ügynökaktákat nyilvánosságra hoznák (a Fidesz a 2/3-ukkal valamiért ezt nem lépte meg).
Továbbá látszik rajtuk, hogy képesek változni, és beismerni a hibáikat. A Fidesz erre sajnos nem képes, részben ebbe is rokkan bele az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!