Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki az a Soros György? Mostanáb...

Farkinjo kérdése:

Ki az a Soros György? Mostanában a csapból is ez a név folyik, azt tudom hogy egy öregember mást nemnagyon

Figyelt kérdés

2018. márc. 29. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2018. márc. 29. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:
12%

Reptilián zsidó gyíkember.

(Just trollin')

2018. márc. 30. 21:02
 13/13 anonim válasza:
100%

Egy magyar származású, Amerikában élő dollár milliárdos. Jelenleg a kormány a gyűlölet kampányához használja fel, mint ellenségképet. Több karitatív tevékenysége volt pl.: 2010 vörösiszap katasztrófa károsultjait is nagy összeggel támogatta. Ezen karitatív tevékenységeit abból a pénzből fedezi amit főleg tőzsdespekulációval szerzett, nagy szerepe volt 92-ben brit font összeomlásában és 97-ben a thai és a maláj valuta gyengítésében, amiknek rengeteg ember itta meg a levét. Emellett rengeteg országból ki van tiltva, mégis mintha egy hivatalt viselő közjogi méltóság lenne, úgy szólal fel és ad tanácsokat Brüsszelben.

Ha többet akarsz megtudni én is csak az internetet tudom javasolni.

2018. ápr. 27. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!