Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » El kell hagyni Európát ha nem...

El kell hagyni Európát ha nem akarunk a muszlimokkal háborúzni?

Figyelt kérdés

A csapból is az folyik, hogy belháborúk lesznek,polgárháborúk, a törökök szerint 20 év múlva Európa is muszlim lesz-legalábbis a nagy része, demográfia hátrányban vagyunk,nem lesz munka,segély,stb.

Meg fognak mindenkit erőszakolni,megesznek minket,kirabolnak,elveszik a munkák stb.

Nem fogjuk tudni megállítani őket és nyugat már menthetetlenül elveszett.

Én már csak azt tudom leszűrni, hogy pár évtized múlva számunka Európa nem lesz biztonságos és élhető.

Mennyire valós veszély ez, mennyire érdemes félni?

Mire kell készülni és ha menni kell akkor hova?

2018. márc. 28. 16:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%
Egy biztos, az iszlám bevándorlásnak nem létezik semmilyen pozitív forgatókönyve, tetszik, nem tetszik ez így van. Jelenleg semmilyen pozitív hozadéka nincs, semmi!
2018. márc. 29. 15:50
 22/24 anonim ***** válasza:
Még valamit elfelejtettem. A migránsok - a probléma. A probléma forrása pedig - nos az Brüsszelben található.
2018. márc. 29. 17:14
 23/24 anonim ***** válasza:
36%

A menekültválság valós. Az itthoni propaganda politika által felnagyított hazugságok róla (megerőszakolnak, megölnek, háborúznak) az nem igaz. Az afrikai klímaváltozás és vízhiány is hajlik inkább túlzásokba, a menekültekre alapozva, mint sem realitásnak.

A valóság az, hogy a politika szeret ezzel játszani, mert jól lehet vele hülyíteni az embereket. Itthon pláne, de EU-s szinten is a többi országban.

Adott mennyiségű menekültnek 1%-a se akar balhét, szimplán csak jön, úgy ahogy mondjuk mi megyünk ki nyugatra vagy amerikába, a jobb élet érdekében. Eszükben sincs legyilkolni senkit, hiszen akkor ugyan oda jutnának ahonnan jönnek. Tovább sok állítás amit mondanak róluk egyszerűen nem igaz, csak el kéne olvasni a Koránt. Szerintem sokan azt se tudják micsoda, de migránst szidni tudnak...

Viszont az igaz és valós, hogy európai emberek mentalitásához mérten jóval magasabb az erőszakosak száma közöttük (néhány ezer, tízezer), így nagyobb fontosság elé fog kerülni a terrorizmus elleni felkészülés stb. Viszont az égvilágon semmiféle polgárháborúkat meg világháborúkat nem fog ez szülni mikor több tízmillió emberbe vannak elvegyülve, ez csak az agymosott marhák sírása akik elhiszik amit a propaganda médiában nyomatnak.

Svédországban azért lett balhé, mert annyira ökrök, hogy arra az 1% alatti menekültre sem voltak képesek figyelni, mert hát ők végtelen szabadok és mindenki mindent csinálhat náluk. Na, az ilyen országokban lesz baj. De Európa nagy részén ettől aligha kell tartani, mert az lehet, hogy 50 év múlva a lakosok fele már Ázsiai, Afrikai lesz, de nem terrorista. Csak oda kell figyelni arra az 1% alatti mennyiségre. Oda is figyelnek nem kell aggódni, nem érdeke senkinek, hogy balhé legyen, mert az pénzkiesés.

Meg lehet nézni az Egyesült Államokat, az egészet bevándorlók alapították és a bolygó legjobban menő országa 300 éve.

Persze én is jobban örülnék egy tiszta Európának, de a népvándorlás az jön ha kell, ha nem. Az ősember is vándorolt, ezzel nincs baj, mi is vándorlással jöttünk ide, rémlik? Csak arra az 1% alatti rétegre kell jól odafigyelni, a többivel nem lesz gond.

Egyébként vicces egy olyan ország lakóitól erről beszélni, akik egymást ölnék legszívesebben, magyar magyarnak farkasa. Aztán pont a magyar fél legjobban a migránsoktól...

2018. márc. 30. 18:19
 24/24 anonim ***** válasza:
66%
A koránt sokan olvassák és ez egy dolog. Olyat kérdezzél, akik eredetiben olvasták, a szöveg változtatása nélkül, a víz verte ki őket. A menekült válság valós, ez tény, de a róluk szóló híreket én nem bagatellizálnám el. Jelenleg a balliberális média mindent cenzúráz, ez már bizonyított, ennek ellenére jutnak el a hírek hozzánk, bár a balliberálisok itthon is szeretnék cenzúrázni, a jobboldali lapok lehozzák. Nekem vannak rokonaim a németeknél, osztrákoknál, ráadásul ők olyan kisvárosba laknak, ahol nincsenek migránsok, de mindannyian fel vannak háborodva a magyar balliberális sajtón. Ők nem nagyon járnak be a nagyvárosokba, mint mondták, napirenden a migráns balhék, a sajtó szinte semmit nem hoz le még ott se. Angliában egy régi barátunk lakik, de ő már a válság előtt mondta, hogy London tele van muszlim bevándorlókkal, kezelhetetlenek, rengeteg a bűnöző - ezt vagy 6-7 éve mondta.
2018. márc. 31. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!