Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Konktétan mi a bajotok a...

Konktétan mi a bajotok a menekültekkel?

Figyelt kérdés

Oké oké sok rossz és mocsok ahogyan Magyar is naés, mégis kint lehetnek Canadában meg egyéb helyen.

Nem akarok feszültséget kelteni de ti bele gondoltok abba, hogy mennyien haltak meg menekülés közben? Sokakat csak sok pénzért hozzak ide ahol ők nyugalmat remélnek persze kamatos pénz amit fizetni kell ha azt akarják, hogy az otthon maradt nagyi életbe maradjon.

Nem is értem, hogy miért kell nap mint nap azt látnom hatalmas feltűnő betükkel "EZ VELED IS MEGTÖTTÉNHET,, cimmel (888.tv2,stb) amiket nem is lájkoltam be! A kommeteket olvassva a magyarok élvezik ezt, hogy igen is fúj menekült huzzál haza.

Undoritó ez, mi a bajotok Magyarok?

(Akinek nem inge ne vegye meg amugy is költői kérdés)

2018. márc. 26. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem senkinek semmi baja a menekültekkel, inkább a muszlimokkal van bajunk az eltérő kultúra miatt, szerintem ez jogos. Hogyan élhetünk békében együtt olyanokkal, akiknek a vallása ellentétben áll a mi törvényeinkkel is.

Amiért kialakult ez a kavarodás a migránsok/muszlimok/menekültek kérdéskörben azért a korrupt, hazug fideszkormány agyzsibbasztó, néphülyítő, kizárólag csekély értelmű ám annál nagyobb pofájú állampolgárokra ható propagandája a felelős.

2018. márc. 29. 14:07
 12/14 anonim ***** válasza:

"Nem akarok feszültséget kelteni de ti bele gondoltok abba, hogy mennyien haltak meg menekülés közben?"

Arra nem gondolsz, hogy hány embert késeltek meg, robbantottak fel, lőttek le, erőszakoltak meg ők?

Aztán meg gondolkodj el a történelmen is, Erdélyt is úgy vesztettük el, hogy megnőtt az idegenek száma a Kárpátmedencében.

2018. márc. 29. 16:09
 13/14 anonim válasza:
100%

A menekültekkel semmi. De ha Magyarországra vagy bárhova megy, akkor illene alkalmazkodnia a helyi kultúrához.

A gazdasági bevándorló más téma.

2018. márc. 29. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát ha normálisan viselkednének - persze vannak ilyenek is, csak kevesen - akkor semmi. Itt értem azt, hogy nem késelnek le az utcan, csak mert keresztény vagyok, vagy nem verik meg az anyámat mert a Balatonparton nem csadorban van. Csak hogy a sok migráns pont ezt csinálja. A"canadai" magyarokról meg annyit, hogy nekik nem nagyon szokásuk megerőszakolni az ottani lányokat és dolgoznak rendesen...
2018. ápr. 1. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!