Szerintetek melyik párt a legesélyesebb, hogy megnyerje az idei választásokat?
Figyelt kérdés
2018. márc. 24. 16:26
1/11 anonim válasza:
Jobbik! Elsöpri ezt a mocskos korrupt arrogáns kétszínű hazug bandát!
3/11 anonim válasza:
Éljen soká Orbán Viktor!Hajrá FIDESZ!
4/11 anonim válasza:
Napi 15. kreatív kérdés.
Sorrend szerintem:
A verzió (nincs jobbik-baloldal alku)
1. Fidesz (50+%)
2. Jobbik (25+%)
3. MSZPp (15%)
4. LMP (10+%)
B verzió (van Jobbik-baloldal alku)
1. Fidesz (66+%)
2. Jobbik (10+%)
3. MSZPp (8%)
4. LMP (15+%)
5/11 anonim válasza:
Jöhet itt mindenki a statisztikával, de Andorra és Luxemburg is hátrébb volt, mint a magyar válogatott, azt? Természetesen Jobbik győzelem lesz.
6/11 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a Fidesz nyer. Semmilyen közvéleménykutatás nem hozza a közelébe sem a Jobbikot vagy a többieket.
7/11 anonim válasza:
Ha valóban a Fidesz nyer, meg is érdemli az ország, hogy még jobban lepusztuljon
8/11 anonim válasza:
Meg mindig a Fidesz. Ha esetleg más nyer, akkor viszont "be kell szántani" az összes közvéleménykutató céget, mert véletlenül, nem lehet ekkorát tévedni.
9/11 anonim válasza:
Ezek a sz@rok lesznek sorba kb.:
Fidesz 38-43%
Jobbik 28-32%
MSZP 19-26%
LMP 10-20%
És az összes többi fos párt.
10/11 anonim válasza:
Sajnos én is úgy érzem, hogy a fidesz a legerősebb, de idén bőven esélyes a jobbik. Túl sok a buta ember az országban, akit még lehet vezetni és félelmet lehet benne kelteni a Soros-kampánnyal. Rajtam nem fog múlni a kormányváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!