Magyar tanárom baloldali, és mi poénból egy nagy swastikát rajzoltunk a táblára óra kezdete előtt. Megkérdezte, hogy ki volt, mondtam hogy én és erre elkezdett visítani, hogy megbánom ezt még és kifog rúgatni.
Amikor én voltam gimnazista, nekem is volt politikai alapú konfliktusom egy tanárral.Pikkelt rám a vén bolond, aztán beküldtem anyámat, aki osztja az én politikai nézeteimet, azután alig mert rám nézni.
Szintén baloldali,liberális nézetei voltak a tanárnak és órán politizált és én is elmondtam a véleményemet.
2018. márc. 15. 19:57
2/15 anonim válasza:
Nem hinném. Bár a Btk. szerint:
335. § Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a köznyugalom megzavarására alkalmas - különösen az önkényuralmi rendszerek áldozatainak emberi méltóságát vagy kegyeleti jogát sértő - módon
a) terjeszt,
b) nagy nyilvánosság előtt használ, vagy
c) közszemlére tesz,
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő.
2018. márc. 15. 19:57
3/15 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy ki fognak, de kirúghatnak simán.
Nem egy vicces krix-krax, hanem egy tiltott önkényuralmi jelkép, tesó...
2018. márc. 15. 19:58
4/15 anonim válasza:
én a kezed törtem volna el a helyébe :DD
2018. márc. 15. 20:00
5/15 anonim válasza:
Magyarból buksu az tuti
2018. márc. 15. 20:10
6/15 anonim válasza:
Ennek a problémának semmi köze a politikához. Ha jobboldali lenne a tanár, szerinted megdicsért volna? Ez pártpreferenciától független dolog és nem azért mérges a tanár mert ő baloldali, hanem mert tiltott önkényuralmi jelképpel poénkodsz. Már ha igaz a történet, csak mert senki nincs olyan hülye sem bátor hogy horogkereszteket rajzolgat majd a mellét verdesve kiáll és felvállalja.
2018. márc. 15. 20:11
7/15 anonim válasza:
Ha tanárod lennék, én baloldaliként nagyon alattomos lennék és szép lassan el ellehetetlenítenélek, megpecsételném a további sorsodat, hidd el nekem tanárkén már láttam ilyesmit, nagyon rosszul tetted, hogy kikezdtél vele, hatalom van a kezében, kérjél bocsánatot minél előbb tőle, vagy menj el, mert hosszú távon nincs jövőd, már ha törődöl egyáltalán önhittségedben egyáltalán magaddal még....
8/15 A kérdező kommentje:
Jó, de na, ne politizáljon már....
9/15 anonim válasza:
Nem rúghatnak ki, ez semmiség, semmilyen törvénybe nem ütközik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!