Van olyan, aki a Fidesz hatására a korábbi szélsőjobboldali álláspontját fellazította és azóta mérsékeltebb lett?
Nem a Fidesz hatására, de korábban sokkal kritikusabb voltam a zsidósággal, cigánysággal szemben. Nem voltam éppen rasszista vagy antiszemita, de keményen kritizáltam őket.
Nyilván a korral is jár, de ma már elnézőbb, megértőbb vagyok velük szemben (is). Ők is itt élnek, Magyarország akárhogy nézzük az ő hazájuk is. Egy esetleges tömeges bevándorlás, az iszlamizáció Európa szerte, nekik sem lehet érdekük. A sorsunk sok tekintetben közös, így az érdekeink is.
Amellett eme konfliktusok sok esetben a liberálisok, jogvédők által szított, generált ellentétek voltak, és azok ma is.
Nem attól lesz jobb hazafi, magyar, nemzeti radikális valaki, mert teli szájjal zsidózik és bakancsban jár.
Hát én bevallom velem valami ilyesmi történt! Volt ,hogy rájuk szavaztam ,azt akartam ,hogy jobboldali ellenzéke legyen a kormánynak. Most már azt akarom hogy ne legyen ellenzéke a kormánynak (kellőképpen nemzeti hazafias módon viselkedett a Fidesz). Úgygondoltam összefogás lesz a két párt közt... Ehelyett azt éreztem Vona elárult amikor sz##dobáló kampányt kezdett a Fidesz ellen. Pont akkor amikor Nemzeti összefogásra lett volna szükség!
(JÓ KÉRDÉS)
"Nem a Fidesz hatására, de korábban sokkal kritikusabb voltam a zsidósággal, cigánysággal szemben."
Konkrétan mit kritizáltál velük kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!