Mit fog hozni az elkövetkezendő 30 év a cigánysággal kapcsolatban?
Ahol ők megjelennek, onnan a magyar ember menekül.
Én Miskolc mellől költöztem Szombathelyre, és sokkal rosszabb a helyzet mint 3 éve volt.
A magyarok elmennek, a cigányok szaporodnak. 20 éves vagyok, a volt osztálytársaim már 3 gyerekesek.
Lesznek még itt balhé.
Semmit.
600 év alatt képtelenek voltak beilleszkedni, akkor ez a plusz 30 év nem oszt, nem szoroz.
mivel a 60as évek óta MEGDUPLÁZÓDOTT az itt élők létszáma,igy ezzel egyenesen arányos lesz a probléma is.
ha ehhez még hozzá vesszük az automatizálást és ennek következtében az emberi munka egyre kisebb igényét-akkor jól látható,hogy ami eddig baj és gond volt ez hatványozottan fog megjelenni az országban.
beláthatatlan következményei lesznek mert gondolj bele majdnem 1 millió emberről van szó.
hatalmas szám ez.
ha segélyen tartod őket azt a többieknek kell előteremteni.
ha nem adsz valamennyit akkor a bűnözés emelkedését nem fogod tudni kezelni.
de amit eddig nem tettek a fele ekkora létszámú cigányokkal-azt most ezzel a dupla mennyiséggel hogyan lehetne kezelni?
ami természetesen már nem dupla pénz hanem a sokszorosa.
a tanulatlan munkaerőre már annyi szükség sincsen mint 20-30éve volt igy a helyzet nagyon nehéz és nem kis problémát fog ez okozni hanem óriásit.
bocsánat nem a 60as hanem a 80as évek óta.
félreütöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!