Szétlövákia, Tankilvánia, Kapitalisztán - hogyan, milyennek képzelnétek el ilyen nevű országokat?
Nyilvánvalóan paródia-országok lennének, rövid történetekhez, egy külön világhoz volna rá szükség irodalmi műben, tehát a kérdés teljesen elméleti, és kellene hozzá némi fantázia, kreativitás is. Nagyon hasznos volna minden tanács, segítség. Nyugodtan lehet valós országok görbetükrét (Szovjetúnió, Kína, USA, akármi) is felhasználni hozzá.
- Kellene egy rövidke leírás egy mindennapról ott.
- A fővárosuknak mi lenne a neve? Eddig egy van csak: Killingrád, Szétlövákia fővárosa
- Milyen volna az ipar, gazdaság jellege?
- A helyi szokások, társadalmi berögződések milyenek volnának?
- Az emberek hogy viszonyulnának egymáshoz, és a többi országhoz (ezek mind határosak lennének egymással mellesleg).
Előre is köszönök minden választ, zöld kézzel jutalmazok!!!
Én a nevek alapján indultam ki.
Kapitalisztán,valami pénzes ország lenne,pl Monacóhoz vagy Luxemburghoz hasonló bankállam. Fővárosa lehetne Kaszinó City pl. Meg turizmusból élne, adóparadicsom.
Tankilvánia: A Tankból kiindulva valami Orosz Országhoz hasonló nagy világuralomra törő Állam jut eszembe,hatalmas hadsereggel,ahol az emberi jogok nem számítanak,ilyen diktatórikusabb ország. Fővárosa kalasnyikov vagy valami fegyverre utaló.
Szétlövákia: Valami szétlőtt rom ország régebben nagy volt,de mostanra már mindent megtesz a túlélésért, vezető ágazat a mezőgazdaság lenne, illetve a várromturizmus. Főváros Romocsaháza. (Ramocsaháza átalakításaként)
Én így képzelném el remélem tudtam segíteni, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!