Mikor lepte el a tanulatlan, tájékozatlan, buta emberek serege a 444.hu komment szekcióját?
Figyelt kérdés
Érdekel a világpolitika (a magyar nem), és bár magyar hírportálokat elég ritkán olvasok, valahogy nem emlékszem arra, hogy a 444.hu komment-közössége ennyire egységsugarú és intellektuálisan korlátolt volna. A közösség értelmileg napiszar.hu szintű. Mi történt?2017. dec. 28. 14:19
11/18 anonim válasza:
Akik nem tudnak felérni a 444 szellemi színvonalához, azok leereszkedően beszélnek róla. A világ már csak ilyen.
12/18 anonim válasza:
11-es vagyok. Kérdező, nem neked írtam, amit írtam.
13/18 anonim válasza:
888.hu szólásszabadság: mindenkinek lehet szidni a k***a a****t is mint az őrült. Kurucinfo ugyanaz. Komment szekció kb annyi hogy ki tud cifrábban retkes zs***ozni, vagy ki milyen eszközzel gyilkolászna ha megtehetné.
Igazi nemzethy keresztyény Magyar kultúra.
(legalja fertő)
14/18 A kérdező kommentje:
#9 - szaladj neki még egyszer :)
2017. dec. 28. 18:52
15/18 anonim válasza:
Ne etessük a troll kérdezőket!
16/18 anonim válasza:
Akinek kettőnél több agysejtje van, az nem vall a 444-hez hasonló szélsőséges nézeteket, és nem tekinti hírforrásnak a 444-et, ezért nincs is ott jelen.
17/18 anonim válasza:
A 888.hu-n erdekes a modi,a tragar írasokat nem tiltja,az ellenzéki hozzászólást bármilyen kulturált,eleg csak kerdezni valamit kenyes témaban,azt tiltja.
18/18 anonim válasza:
"A közösség értelmileg napiszar.hu szintű. Mi történt?"
Mivel a cikek az ilyen szinten vannak, azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!