Szerintetek van már olyan szintá apátiában a magyar nép hogy egy EU kilépés esetén is csak megrántáná a vállát és nem emelné fel a kis fenekét?
De éltem, és?
Veletek magyarokkal tényleg mindent meg lehet csinálni.
Ha jövőre is nyer a fideszmaffia, belépek hozzájuk és meggazdagszom.
Ezt a nagy apátiát miben látod?
1990-ben amikor még mindenki lelkesedett, mert azt vártuk, hogy hirtelen mi is nyugat leszünk akkor is csak a választásra jogosultak 65%-a ment el szavazni, 2014-ben ez 61% volt.
Eu kilépés esetén sokat számítana, hogy mit kommunikálnának a pártok és kinek hinnének az emberek. Amúgy Viktor kb. kéthetente nyilatkozza le, hogy milyen jó nekünk az EUban, szóval nem hinném, hogy bármi érdeke is fűződne a kilépéshez.
"Az általad említett "Ovi" még csak álmodozott a távoli jövőbeni kétharmadáról, amikor én behúztam az ikszet a "NEM" válaszhoz az uniós csatlakozásról tartott népszavazáson."
Engem sem győztek meg a bécsi cukrászdával, meg az "EU-ben jók a csajok" kampánnyal.
"Veletek magyarokkal tényleg mindent meg lehet csinálni. "
Veled nem Nyikoláj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!