Ovodás koromban a sarokba térdeltetett az ovónéni. Meg is érintett. Perelhetem pedofiliáért?
Figyelt kérdés
Eszembe jutott így 33 év után. Mélyvsebeket téptem fel. Mennyi pénzre számíthatok?2017. dec. 15. 12:24
11/14 anonim válasza:
Képzeljük csak el a télapót az óvodában húsz évvel ezelőtt, ahogy a lány/fiút a térdére ültet.
- Jól viselkedtél?
Ezalatt meghatódunk, milyen nagy lett a csemeténk, és milyen aranyos...
Képzeljük el ez ma! Árgus szemmel nézünk/figyelünk.
"Nézzük csak, biztos a térdére ültette... A fejét simogatja?"
Beteg világ lett a világunk.
12/14 anonim válasza:
Azért nem lehet perelni, ha valaki nem zaklat, amikor én szeretném? :)
14/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit csináltál, amiért a sarokba térdeltetett. Lehet, hogy neki még azóta is rémálmai vannak a te viselkedésedtől, annyira megviselte.
Lehet, hogy inkább téged büntetnének megint meg, és térdelhetnél a sarokban, vagy még rosszabb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!