A migránsoknak honnan van ennyi pénzük az útra?
Úgy értem, sokan hazánknál sokkal szegényebb országból jönnek. Sokkal rosszabbak a fizetések, a háborúk sem növelik az ingatlanok értékét amit ők eladnak.
Honnan tudnak annyi pénzt összeszedni (hirtelen) ami sok magyarnak is gondot jelentene?
Honnan van 5-10 ezer eurójuk? Vagy több.
Elvileg nyomorognak.
Ki veszi meg a házaikat ilyen jó áron?
már megint lol
az értékeiket otthon tudja eladni ez az egyik vagyis nem fogadják el külföldön az iraki dénárt mert miért tennék ?
a másik hogy az első vámos vagy embercsempész elvenné az összeset ezeknek viszont van okostelefonja meg divatos ruháik
a telefonra meg nyílván lebeszélhető pénzük
a pénzelést nem egy emberre adják hanem csoportokra de tegyük fel hogy emberekre adják
minél több ember annál több pénz az olasz maffia átállt a drogról az embercsempészere mivel sokkal jobb pénz van benne
Nem rosszindulatból kérdezem.
Ki veszi meg-jó áron- ha mindenki menekül?
Ha nekem menekülnöm kell akkor házat vagy mosógépet vegyek ott ahonnan elmenekülök?
"7 ki veszi meg? három perc múlva lebombázzák "
Azok, akiket három perc múlva lebombáztak.
"ki teszi hivatalossá mikor háborús övezet? "
Senki, pont akik megvették nem is tudták, ezért vették meg
"mit ér az a pénz külföldön? "
beváltották euróra.
"miért ne vennék el a vámosok embercsempészek az összeset?"
Kiszöktek
"beváltották euróra" XD XDDD
mesélj még
szóval az iraki dénárt beváltották euróra... aztán mi történt?
alice megtalálta a nyúl üreget?
""beváltották euróra" XD XDDD
mesélj még
szóval az iraki dénárt beváltották euróra... aztán mi történt?
alice megtalálta a nyúl üreget?"
Irónia volt, nem esett le ? :Xd
Ők ezt mondják. Valószínű átengedik mindenhol őket, meg adnak nekik alamizsmát államilag, ha azt mondják migránsok, mert az EU megígérte hogy jöhetnek.
Jó kérdés, engem is érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!