Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért döntöttek úgy a muszlimo...

Miért döntöttek úgy a muszlimok, hogy elkezdik ölni a nem-muszlimokat?

Figyelt kérdés

2017. dec. 3. 07:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Ha azt mondaná a Korán, akkor ti már nem élnétek. Ennyi."

Ha a Korán azt mondaná te öldökölnéd az embertársaidat akik csupán más vallásúakat mint te???? Gratulálunk a vallásos érzelmeidhez.

2017. dec. 18. 17:21
 22/25 anonim ***** válasza:

"Ha a Korán azt mondaná te öldökölnéd az embertársaidat akik csupán más vallásúakat mint te"

Nem ezt mondtam te gyökér.

2017. dec. 18. 19:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Pont ez az értelme annak amit írtál, kár utólag majrézni rajta, így már szánalmas is nagyon. A GYÖKÉR meg rajtad kívül még az az illető a gyökér, aki ilyen stílusra nevelt. Ehhez is gratulálok a családodnak, vallási felekezetednek vagy akit illet!
2017. dec. 18. 19:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Te csak ezt akarod kihozni belőle. És igen, gyökér vagy.
2017. dec. 19. 00:14
 25/25 anonim ***** válasza:

Hiába vergődsz, én csakis azt hozom ki belőle ami a leírt mondataid pontos, precíz értelmezése. Ha te nem ezt akartad leírni, akkor ne bennem keresd a hibát, hanem abban, hogy nem tudod a magyar nyelvet megfelelően használni. Ha intelligens lennél, amitől nyilván hogy távol állsz, olyasmit reagálhattál volna, hogy ó hát nem ezt akartam kifejezni, helyesbítek mert ez tényleg így értendő. Ellenben a te reakciód az, hogy úúú te gyökér vávává :DDDD

A GYÖKÉR bizony te vagy és sajnos még a jó buta fajtából ráadásul. Csak szégyeníted a muszlimokat és erősíted az irántuk táplált előítéleteket.

2017. dec. 19. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!