Miért döntöttek úgy a muszlimok, hogy elkezdik ölni a nem-muszlimokat?
"Ha azt mondaná a Korán, akkor ti már nem élnétek. Ennyi."
Ha a Korán azt mondaná te öldökölnéd az embertársaidat akik csupán más vallásúakat mint te???? Gratulálunk a vallásos érzelmeidhez.
"Ha a Korán azt mondaná te öldökölnéd az embertársaidat akik csupán más vallásúakat mint te"
Nem ezt mondtam te gyökér.
Hiába vergődsz, én csakis azt hozom ki belőle ami a leírt mondataid pontos, precíz értelmezése. Ha te nem ezt akartad leírni, akkor ne bennem keresd a hibát, hanem abban, hogy nem tudod a magyar nyelvet megfelelően használni. Ha intelligens lennél, amitől nyilván hogy távol állsz, olyasmit reagálhattál volna, hogy ó hát nem ezt akartam kifejezni, helyesbítek mert ez tényleg így értendő. Ellenben a te reakciód az, hogy úúú te gyökér vávává :DDDD
A GYÖKÉR bizony te vagy és sajnos még a jó buta fajtából ráadásul. Csak szégyeníted a muszlimokat és erősíted az irántuk táplált előítéleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!