Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hova tűnt? Hol találhatnám meg?

Hova tűnt? Hol találhatnám meg?

Figyelt kérdés

Láttam régebben, kb. 1 éve egy társadalmi célú (vagy olyasmi) reklámot. Arról szólt, hogy kisiskolások focimeccsén a bíró mindenféle fura ítéletet hoz, vagy enged meg. Pl. a gólvonalra állhat vagy hét játékos védeni, 5 méterről rúghatják a büntetőt, stb. Egy apuka elkezd reklamálni, hogy "ezt azért már hogy lehet?" de a többiek leintik, hogy "ugyan már, jó ez így." A reklám végkövetkeztetése, hogy: "jó ez így??" Nagyon tetszett nekem ez a reklám, bár nem vagyok az a "rohadtorbánegyszemétdiktátor" típus. De összesen EGYSZER láttam. Azóta soha, sehol. Interneten minden eszembe jutó módon kerestem, szintén semmi.

Van valaki aki tudja esetleg miről beszélek? Miért nem lehetett azóta sem látni?

2017. nov. 23. 23:01
 1/1 anonim válasza:
57%
Nem találod mer eldugtaaam :D
2017. nov. 24. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!