Miért van az hogy még mindig a nácikat üldözik?
Egyébként ebben az a vicc, hogy a náciktól való rettegés az 1960-as évek terméke. Akkor lett igazán nagy divat.
A szövetségesek egyáltalán nem az emberi jogokért harcoltak, mint ahogy a hollywoodi propagandafilmekben előadják, hanem a saját világhatalmi státuszukat féltették, egyébként semmi olyat nem tettek a tengelyhatalmak, amiket ne tettek volna az angolok az amerikaiakkal karöltve a történelmük folyamán a második világháborútól innen és utána.
Aztán 1967től ezeket a fogalmakat elkezdték a nácikra exportálni.
Akkor nézz körül jobban, alig egy hónapja voltak tömeges letartóztatások, mert a neonácik nem bírtak magukkal: [link]
A terroristákat is üldözik, az antifasisztákról összehordott meséd pedig nettó hazugság. Szóval a kérdésed köszönőviszonyban sincs a valósággal.
Hallottál már a charlottesville-i esetről? Tudod, amelyik neonáci gyilkossággal indult? Egyértelműen a neonácik jelentik a valódi fenyegetést.
"Hallottál már a charlottesville-i esetről? Tudod, amelyik neonáci gyilkossággal indult? "
Én úgy tudtam azzal indult, hogy demokratáék belegázoltak a helyi jobberek értékvilágába, a megkérdezésük nélkül ledöntöttek egy Lee tábornok szobrot.
DE lehet én emlékszem rosszul.
Náciknak hívnak mindenkit aki nem ért egyet az ideológiájukkal, azonkívül ellenségképnek is használják őket.
A nyugati iskolákban nem tanítanak a kommunizmusról, ott a nácikat állítják be a történelem leggonoszabb embereinek akiket mindenáron meg kell állítani, ezért követ a nép butábbik fele ilyen eszméket.
" antifasisztákról összehordott meséd pedig nettó hazugság"
írd be a youtube vagy a google keresőjébe hogy antifa és gyönyörködj a "hazugságban"
Nem üldözik a terroristákat?
Az antifasiszta tüntetéseket sem szokták szétverni a rendőrök, amikor erőszakba torkollnak?
Akkor miről is van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!