Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol lehet tiltakozni az...

Hol lehet tiltakozni az ezüst-jodiddal végzett csapadékmanipuláció ellen?

Figyelt kérdés
Van már petíció, vagy valami, amihez lehet csatlakozni?

#jégeső #ezüstjodid #ezüst-jodid
2017. okt. 21. 08:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
????
2017. okt. 21. 08:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Elmagyaráznád, hogy miért kell tiltakozni ellene?

Gondolom akinek a jégeső kárt tenne a terményeiben, annak hasznos. Mindenki másra pedig teljesen semleges hatással van.

2017. okt. 21. 08:55
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Először talán azt kéne igazolni, hogy egyáltalán történik ilyen az országban. Tekintve hogy a legtöbb nyári vihar tekintélyes jégesővel érkezik, ezt kötve hiszem.
2017. okt. 21. 09:03
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Igen. A Lapos Föld Kutató Központ aulájában van ilyen petíció. Ez közvetlenül a Gyíkember Ellenes Liga székháza mellett van.
2017. okt. 21. 10:09
 5/13 A kérdező kommentje:

Ma mondták a rádióban, hogy kb. 2 milliárdot fog erre költeni a kormány.

Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy ennek a belélegzése, vagy más módon a szervezetbe jutása semleges hatással lenne a testünkre. Az élővizekre pedig biztosan káros (ezt pl rá is írják...).

Nem vitatkozni jöttem ide.

Aki szerint jó dolog az legyen szíves és NE írjon ide !

Köszönöm.

2017. okt. 21. 11:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem te döntöd el, hogy ki írjon ide. Amúgy nincs ilyen petíció, de elindíthatsz egyet te magad.
2017. okt. 21. 12:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Tipikus túlreagálás. Az ezüstjodid nagyon sok helyen jelen van például a fényképészetben is. Mivel ezt évtizedek óta használják és te vagy az egyetlen tiltakozó, ez valamit mutat.
2017. okt. 23. 17:14
 8/13 anonim ***** válasza:
54%

[link]

Olvass utána, mielőtt butaságokat kezdesz mantrázni és hinni benne.

2017. okt. 23. 17:16
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

"Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy ennek a belélegzése, vagy más módon a szervezetbe jutása semleges hatással lenne a testünkre. Az élővizekre pedig biztosan káros (ezt pl rá is írják...)."

Az ivóvíz fertőtlenítésére is használják, szóval ha káros lenne, arról tudnál...

"Nem vitatkozni jöttem ide.

Aki szerint jó dolog az legyen szíves és NE írjon ide !

Köszönöm."

Ezt meg nem te fogod megmondani. Ha baromságot hordasz össze, azt a képedbe fogjuk vágni, akárhogy is tiltakozol.

2017. okt. 23. 17:20
 10/13 A kérdező kommentje:

Azok akik ebből pénzt szeretnének csinálni az elbagatellizálás és félrevezetés módszerét használják.

Már nem egyszer volt példa erre.

Megjegyzem, hogy több tudós is akad, aki bírálja a módszert.

Én nem a wikipédiáról tájékozódtam és nem a médiéból szedtem össze a modoromat.

Környezetvédelmi technikusként végeztem. Kb. 65%-ban labor volt a gyakorlat. De ez csak egy dolog. Ez lényegesebb:

[link]

Ez nem egy vitafórum. Pláne nem ilyen arrogáns embereknek.

2017. okt. 24. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!