Mi a személyes véleményetek a 9/11-es terrortámadásról? Főként a World Trade Center részéről.
5 éves voltam és apám hívta fel anyámat, hogy kapcsolja be a TV-t. Emlékszem ahogy összedőltek a tornyok. Amire emlékszem még, hogy senki nem értette, hogy ez hogy történhetett. Én most sem értem, hogyan lehettek ilyen gyengék a repülési biztonsági szabályok.
Az összeesküvés elméletek soha nem érdekeltek ha erre gondolsz, és a 99%-uk pár perc kutatómunkával bebizonyítható, hogy hülyeség.
Nem zárkózok el 100%-ban a belső munkától, de úgy gondolom, hogy a kockázat-nyereség túl rossz volt ahhoz, hogy ilyesmivel bepróbálkozón egy egyébként sem népszerű Bush-kormány.
Ha belegondolsz, a maihoz képest még gyerekcipőben járt a terrorelhárítás és a reptéri biztonság, és így valósult meg a terrorcselekmény. Még ma is rendszeresek a sok tucat halálos áldozatot szedő merényletek, pedig a mai készültségben eléggé túl van biztosítva a legtöbb nagy esemény, ahol ezek történnek, és magukat aszervezeteket is folyamatosan megfigyelik.
#1: Nem volt célom vitát generálni. Kíváncsi vagyok más véleményére is. Ennyi.. nem kell mindenbe rosszat látni.
Az eddigieket köszönöm,jöhetnek még :)
Nehéz véleményt formálni amíg nem tudjuk mi is történt valójában. A Fahrenheit 9/11 film sorra veszi a megválaszolatlan kérdéseket.
Egyszerűen nem vizsgálták ki, hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!