Végre megtaláltam mi az álmaim állása ezt kerestem. HOGY lehetek EU ELLENŐR?
Hát ez végülis tök jó munka járják európa országait, ellenőriznek dolgokat, szállást, teljes ellátást fizeti a munkáltató, gondolom ha ottvannak egy adott országban most pl itt, felnéznek budapestre, világot látnak ingyen, sok fizetést kapnak.
Milyen egytemet kell végezni stb stb.
Segítsetek.
"Hát ez végülis tök jó munka járják európa országait"
Nem találkozhatnak sem a párjukkal, sem a szüleikkel, sem senkivel. Mindig csak utaznak.
Ugyanezt elérheted nemzetközi kamionosként is világlátás van szállás is jó a fizetés is.
E kategória meg alkalmassági papírok kellenek.
Pár nap alatt már kamionnyeregben leszel.
Mivel azt vizsgálják, hogy minden megfelel-e az Európai Uniós jogoknak, ezért egy gondolom jó nevű egyetem jogi szakja után, egy EU-s LL.M. vagy akár PhD szintű diploma.
És nyilván nem ebben a pozícióban kezd az ember, hanem mondjuk az Európai Bizottságnál, (ahol 23 ezren dolgoznak, tehát lesz konkurencia, ha előrébb akar lépni valaki) aktakukacként.
Oh szegény ember. Te a hóból csak azt érzed, hogy fehér. A vízből, hogy folyik. A házból, hogy nem ázik benne az ember. Hogy ennél lényegesen fontosabb jellemzői vannak, azt nem lehet elmagyarázni.
Ha e valaha megértenéd, mi egy ellenőr munkája, elrettennél attól amit mondtál. És fizetnél, hogy ne kelljen annak lenned.
# 6
Hu de bölcs valaki aztamindenit. Konkrétumokat írhatnál, hogy ne csak a nagy semmire írjad ezeket a nagy költői okoskodásaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!