Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Életedben eddig mit tettél...

Életedben eddig mit tettél Magyarország fejlődéséért?

Figyelt kérdés
Érzed -e hogy kellene tenned még? Ha igen mit? Ha nem miért nem?

2017. szept. 9. 11:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
Sokszor világosítottam fel az embereket arról, hogy az ún. háttérhatalom tönkreteszi az országot (ma is az uralkodik), ezáltal talán néhányan normális pártra szavaznak, vagy nem verik át őket az uzsorások, de az embereket nehéz megváltoztatni.
2017. szept. 10. 09:22
 12/24 anonim ***** válasza:
48%
Orvosként itthon dolgozom, és felneveltem három magasan képzett gyereket úgy, hogy szintén itthon dolgoznak hiányterületen, mert ez a hazájuk. Tisztességesen adózunk mindannyian, élünk állampolgári jogainkkal, és véleményt nyilvánítunk törvényes keretek között. Úgy gondolom, mezei állampolgárként ennyi nagyjából elég.
2017. szept. 10. 09:43
 13/24 anonim ***** válasza:
64%
Magyarország legszegényebb megyéjében élek, és noha körülöttem már rengetegen külföldre költöztek, én itt maradtam, és azzal a kevés fizetésemmel is itt tervezek maradni. Szavazni fogok, és nem a fideszre, mert nem akarom hogy a következő generációk lelkét is megmérgezzék a gyűlöletpropagandájukkal. A szüleimmel élek, ami baj, de legalább a házunkat teljesen korszerűsítettük, megújuló energiaforrásokkal, valamint a WWF hazai misszióinál szoktam önkénteskedni. Ennyi tellik tőlem.
2017. szept. 10. 21:36
 14/24 A kérdező kommentje:

Őszintén én valami plusz hozzájárulásra gondoltam. Az hogy befizeted az adót és gyereket nemzel, elmész szavazni, vagy hangoztatod a pol. nézetedet az úgymond természetes. Önkéntességre pénzügyi adományra stb. Valami olyan plusz dologra amire büszke lehetsz.

Lehangoló hogy még eszébe sem jutott senkinek ilyesmi, nem hogy valaki ilyet csinált volna. Usában dívat ilyent tenni.

Egyébként az a híres amerikai mondás is ihletett meg a kérdésre:

„Ne azt kérdezd, mit tehet érted a hazád, hanem hogy mit tehetsz te a hazádért”.

Tehát hogy ne segélyekért ácsingózzál és pártosztályokon barátoktól remélj megbízásokat, hanem hogy a megtakarított pénzedből és erődből segíts itthon.

2017. szept. 11. 09:23
 15/24 anonim ***** válasza:
47%

13-as vagyok.

Kevés fizetésből nehéz adományozni, plusz az ember ha segít is, nem tudja hogy tényleg oda megy-e a pénz, ahova mondják.

Most jövök a postáról: az Országos Mentőszolgálat alapítvány kéthavonta kiküld egy csekket, hogy támogassam. Mindig befizetem, most is, és ugyan csak kétezer forint, tehát egy csekély összeg, de ez is valami.

Nem vagyok milliomos, ha az lennék, biztos beállnék nagyobb ügyek mellé is.

2017. szept. 11. 09:48
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, a felvilágosítás sokkal hasznosabb lenne. Ha meggyőznénk az embereket, hogy normálisan szavazzanak, akkor jobb lenne a kormányzás, sokkal kevesebb lenne a szegény ember. Lassan 30 év telt el a rendszerváltás óta, és még ugyanott tartunk. Más országok ezalatt minimum megduplázták volna az életszínvonalat. Halászni taníts, ne halat adj.
2017. szept. 11. 09:55
 17/24 A kérdező kommentje:

Másfelől (ezt eddig kihagytam) az is nagy szó ha valaki rendesen befizet mindent és nem lop.

Ezzel is már csodákra volna képes az ország.

Rendben a felvilágosítás nagyon fontos, de inkább célzottabban. Mivel ítt inkább lepontoznak és kevés ember nyitott az új gondolatokra, inkább a sajátját akarja visszahallani.

2017. szept. 11. 10:05
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Amennyit rendesen befizetsz, és amennyit ellopnak a vezetők, az teljesen más kategória. Igen, sajnos a legtöbb embert nehéz meggyőzni, intellektuálisan olyan alacsony szinten állnak. Sajnos csak hazugsággal győzheted meg őket, azt mondva, amit hallani akarnak.
2017. szept. 11. 10:17
 19/24 szántóvető ***** válasza:

16-os olyan naiv vagy mint egy 6 éves.

" Ha meggyőznénk az embereket, hogy normálisan szavazzanak"-volt itt mdf,mszp,fidesz ill koalícióban kdnp,fkgp,mdf:mégis hogy képzeled a normális szavazást,kikre kellett volna szavazni írj egy listát.a rendszerváltást kivégzésekkel kellett volna véghezvinni,az akkori politikai elitet likvidálni mind egy szálig.de mivel ez elmaradt ezért büntetlenül és következmények nélkül rabolnak már több mint negyedszázada.sőt ma már mindezt törvényesen teszik,eu-pályázatok útján.

2017. szept. 11. 10:25
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Már vagy 2 ciklus óta létezik a Jobbik, előtte volt MIÉP, van rengeteg kis hazafias párt. Ők sokkal normálisabbak lennének, nem lopnának.
2017. szept. 11. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!