Életedben eddig mit tettél Magyarország fejlődéséért?
Őszintén én valami plusz hozzájárulásra gondoltam. Az hogy befizeted az adót és gyereket nemzel, elmész szavazni, vagy hangoztatod a pol. nézetedet az úgymond természetes. Önkéntességre pénzügyi adományra stb. Valami olyan plusz dologra amire büszke lehetsz.
Lehangoló hogy még eszébe sem jutott senkinek ilyesmi, nem hogy valaki ilyet csinált volna. Usában dívat ilyent tenni.
Egyébként az a híres amerikai mondás is ihletett meg a kérdésre:
„Ne azt kérdezd, mit tehet érted a hazád, hanem hogy mit tehetsz te a hazádért”.
Tehát hogy ne segélyekért ácsingózzál és pártosztályokon barátoktól remélj megbízásokat, hanem hogy a megtakarított pénzedből és erődből segíts itthon.
13-as vagyok.
Kevés fizetésből nehéz adományozni, plusz az ember ha segít is, nem tudja hogy tényleg oda megy-e a pénz, ahova mondják.
Most jövök a postáról: az Országos Mentőszolgálat alapítvány kéthavonta kiküld egy csekket, hogy támogassam. Mindig befizetem, most is, és ugyan csak kétezer forint, tehát egy csekély összeg, de ez is valami.
Nem vagyok milliomos, ha az lennék, biztos beállnék nagyobb ügyek mellé is.
Másfelől (ezt eddig kihagytam) az is nagy szó ha valaki rendesen befizet mindent és nem lop.
Ezzel is már csodákra volna képes az ország.
Rendben a felvilágosítás nagyon fontos, de inkább célzottabban. Mivel ítt inkább lepontoznak és kevés ember nyitott az új gondolatokra, inkább a sajátját akarja visszahallani.
16-os olyan naiv vagy mint egy 6 éves.
" Ha meggyőznénk az embereket, hogy normálisan szavazzanak"-volt itt mdf,mszp,fidesz ill koalícióban kdnp,fkgp,mdf:mégis hogy képzeled a normális szavazást,kikre kellett volna szavazni írj egy listát.a rendszerváltást kivégzésekkel kellett volna véghezvinni,az akkori politikai elitet likvidálni mind egy szálig.de mivel ez elmaradt ezért büntetlenül és következmények nélkül rabolnak már több mint negyedszázada.sőt ma már mindezt törvényesen teszik,eu-pályázatok útján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!