Ha kikedvelek egy pártot Facebookon, azt senki nem veszi észre, igaz?
Úgy értem, hogy tegyük fel régóta szimpatizáns voltam, de bizonyos okok miatt jobban "pártolok" már egy másik politikai csoportot. Ha az adott pártot kikedvelem, aztán a másikat be, azt nem tartják számon sehol, ugye? Hogy XY kikedvelt minket és kedvelte a másik pártot, illetve az újonnan kedvelt oldal, hogy nézd mán' ez azoktól jött át, értitek...amilyen leleményesek lehetnek...ezt senki nem
veszi észre a több ezer kedvelő között, ugye? Az azért nem lenne túl jó...?
Még szerencse, nehogy elvigyen a szívroham a nagy aggódásban...
Most komolyan, hogy 23 évesen nem tudsz felelősséget vállalni a döntéseidért, az egy dolog. De hogy azon fosik valaki, hogy megtudják-e, milyen fos pártot lájkolsz Facebook-on, hát az valami hihetetlen. Ne haragudj meg, nem akarok személyeskedni, de ha nekem lenne ilyen ismerősöm, akkor azt mondanám neki, hogy egy ostoba, életképtelen agyhalott.
Hogy komolyan veszed azt, hogy majd a TEK jól számon tartja, hogy kit kedvelsz vagy nem, csak egy újabb bizonyíték.
Valószínűleg ezért gondolta az első válaszoló is csak viccnek a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!