A Nácizmus működhetett volna, ha nem lett volna ennyire kihegyezve a más népek elpusztítására, ellenük való gyűlölködésre, csak a jólétre, fejlődésre, hazafiasságra?
Nemrég volt egy álmom, amiben egy haverommal egy olyan világban voltunk, ahol a Náci eszme sikeres volt, és a mai napig fennmaradt.
A Német Birodalom fővárosát, Germániát (Berlint) látogattuk meg, mint turisták.
Egy vonzó, intelligens, 30 körüli csaj üdvözölt minket, mint túravezető. Szép szőke haja volt, egészséges, sportos teste, és katonás ruházata horogkeresztes karszalaggal.
Körbevezetett minket Germánia városán, ami teljesen újraépült Hitler és Speer tervei alapján, pl. megépült a hatalmas kupolás parlament, és mindenféle propaganda plakátok voltak ógörög stílusban, amik egyszerre dicsérték az emberiség eredményeit, a német történelmet, és a viking legendákat.
Az emberek többsége ateista volt, vagy szimbolikusan hitt a germán pogányságban és miszticizmusban.
Voltak Lebensborn táborok, itt születtek az új gyerekek.
Az álom során egyszer arcon csókoltam a csajt, erre a nő nevetett és mondta, hogy ez természetes emberi viselkedés, a szexualitás fontos az életben, és mi, magyarok is lehetünk Lebensborn tagok és hivatalnokok is itt, hiszen sokat letettünk az asztalra 1000 év során, egyébként ő maga is szívesen lefeküdne velünk, hiszen a magyarok egy fejlett kultúrnép, és pár magyar-német gyerek még javítana is a nemzetközi kapcsolatokon.
Elmentünk egy hotelbe ahol kaptunk szobát meg kaját. Mondta a csaj, hogy ezért nem kell fizetnünk, a Testvériség eszméje alatt nekünk itt minden alapvető szükséglet ingyen van.
Másnap megnéztünk egy fáklyás felvonulást, ahol az emberek tiszteletüket fejezték ki Hitler emléke előtt, előadtak pár részletet Luther Márton életéből, majd megnézhettünk egy rekonstruált vizigót csatát, amit Wagner zenéje kísért a háttérben játszó szimfonikus zenekar által.
Az esemény után megfogtam a csaj két kezét és mondtam neki, hogy ilyen kedves emberrel még életemben nem találkoztam, ezután ébredtem fel.
Mit gondoltok erről? Szerintetek Hitler eszméje és ország így is elsülhetett volna? Ha nem kezdte volna táborokba küldeni a zsidókat meg a cigányokat, most pozitívabb lenne a megítélése?
"Ha nem kezdte volna táborokba küldeni a zsidókat meg a cigányokat, most pozitívabb lenne a megítélése?"
Akkor valószínűleg igen, de még mindig ott lenne a tény, hogy a világháborút ő robbantotta ki, illetve ő kényszerítette ki az akkori status quo felrúgásával.
Ha még háborúzni sem kezd, akkor igen, valószínűleg jó lenne a megítélése.
Názi féreg!!!
Csak viccelek! :D Szép álom, kár hogy csak az...
Amúgy ajánlom "Az ember a fellegvárban" című regényt. Pont erről szól.
A németek nem a gonosz, hanem a vesztes fél voltak a háborúban. A rendszer nem épült gyűlöletre.
https://www.youtube.com/watch?v=vXf2AsQx_4k
A táborok pedig nem csak német területeken működtek, például Kanadában is táborkba zárták a japánokat.
Szép "álom"... TALÁN egy szebb világban élnénk, ha más lett volna a második világháború kimenetele.
A Wartburgos hozzászóló jobbikos kiadásban. :D
Ez kamu, nem álom. Én sem értem, hogy miért kellett hazudni.
Amúgy gazdaságilag fennarthatatlan volt Hitler politikája, a háborút meg nem azért vesztették el, mert a zsidókat gyilkolászták, hanem mert annyi országgal háborúztak. Az ilyesmi pedig társasjáték, és ha sokat akar a szarka, nem bírja a farka. Kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!