Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lesz Magyar-Szlovák háború?

Lesz Magyar-Szlovák háború?

Figyelt kérdés

Elég undorító, amit Szlovákia művel és folyamatosan provokálja Hazánkat. Vajon mi a fenét akarnak?

Nem vagyok se Jobbikos se semmi, csak már hányok, hogy ha Szlovákia kerül szóba a médiában, akkor az csak arról szól, hogy így utálják a Magyart és így meg úgy tesznek keresztbe nekünk.

2010. máj. 25. 21:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyelvtani kommentet, de mi a véleményed? Vagy te itt csak helyesírást ellenőrzöd? Ha gondolod elrejtep pár hibát egy szövegben és akkor te sem fogsz unatkozni. Egyébként majd jobban figyelek legközelebb.
2010. máj. 25. 21:37
 12/18 BlackSword ***** válasza:
Nem lesz. Maximum egy kis politikai anyázás lesz. De semmi egyéb. Most kéne széles körben propagálni, hogy mit akarunk a kettős állampolgársággal, és jól lejáratni fiáékat_ elnézést, Ficoékat, hogy itt csak ők keltik fölöslegesen a pánikot és a hisztériát.
2010. máj. 25. 21:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Ezzel én is egyetértek. Sokat röhögök a munkatársammal ezen a szitun, de azért elég rossz, hogy az egyszerű ember próbál békében élni és csak a politika ugrasztja őket össze....nem jó ez így.
2010. máj. 25. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan lenne, mint a legutóbbi akkor benne vagyok.
2010. máj. 25. 23:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Ficó, meg Slota azért szítja az ellentéteket, mert erősen vesztésre állnak a választásokon és benn akarnak maradni a parlamentben.

Azon kívül a szlovákok félnek is tőlünk. A földünkön élnek, honfitársainkat terrorizálják és tudják, hogy nem túl közkedveltek nálunk (politikai szinten). Így erőt fitogtatnak.

A szlovák provokáció másik oka egy támadás kiprovokálása lehet, így büntetlenül elháríthatják a "magyar veszélyt". Ami viszont elég valószínűtlen, mert nem felkészültek egy háborúra, nincs magyar veszély.

2010. máj. 25. 23:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Lesz! Ficó fog egyedül háborúzni, mert a többiek jól megvannak egymás mellett.
2010. máj. 26. 00:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem lesz,egyik országnak sincs serege.
2010. máj. 26. 12:43
 18/18 anonim válasza:
Szerintem egy kisebbfajta ütközet lesz majd a közeljövőben. Mert a köcsög Fico a magyarokra tereli a szlovákok figyelmét, és úgy próbálja elterelni a figyelmet magáról, hogy mekkora egy szar miniszterelnök, és mindent szörnyen csinál.
2010. máj. 26. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!