Korábban Brüsszelt kellett megállítanunk, most pedig Amszterdamot. Magyarország miért akar mindenkit megállítani?
"Ez kizárólag a posztkommunista ex-párttagok hibája, akik a mai napig is ott virítanak a 100 leggazdagabb magyar listáján a top 10-ben."
Meg a kormányon, kétharmaddal. Ezt kihagytad.
Időpont ma 18:15
Persze, hogy egyetértenek vele. Mert nem az ő miniszterelnökük. Ha az övék lenne, már rég nem lenne hatalmon... Én is mondhatom, hogy nekem tetszik az észak-koreai vezérkar. Attól még nem biztos, hogy az jó.
"Hát, te lehet hogy putriban élsz, de a nagy többség nem. "
persze, mert az a többség már külföldön van.
"persze, mert az a többség már külföldön van."
Igazad van! Sokan vannak külföldön... mosogatni, szakácskodni, felszolgálni, takarítani, gipszkartonozni...
Egyik ismerősöm, rokonom sem vitte semmire, a nagy nyugati fizetésekből. Van egy rozzant kocsijuk, meg ájfonjuk. Ezzel vakítják az itthoniakat, hogy mekkora májerek Ők.
Egyik sem vett házat, telket, nincsenek tartalékaik, befektetéseik. Talán még be sincsenek jelentve a munkahelyükön.
38 éves vagyok. Nekem van háromszintes házam, tizenmilliós telkem, három autóm, egy őszibarackosom, egy lakásom amit kiadok albérletbe. Senkitől semmeit nem örököltem. Autóvezető oktató vagyok, mellette buszozom, vagy kamionozom. Havonta százezret rakok félre különböző megtakarítási formákban.
Igen! Dolgozni kell keményen. Akkor lehet fejlődni ebben a "pöcegödörben"
*Egy szép használt autó 1 év munkával önerőből megvan!
A párjával együtt tették félre, tehát végül is két fizetésből értendő, az igaz.
Időpont ma 08:52
Ja, attól, hogy a te ismerőseid bénák, nem jelenti azt, hogy mindenki az... Én pl szintén gyárban dolgozom 3 műszakban, van 2 autóm, bérelek egy nagy lakást, van megtakarításom, itt él velem a családom, a gyerekem német suliba jár, ahol jó tanuló, a hiteleim 3/4-edét már kifizettem, ami otthon nem ment. Szóval ja. valóban rossz itt.
Időpont ma 09:03
pontosan. A másik: 38 évesen lehet dolgozol ezért napi 12 órát és 3 munkát végzel, én mindössze 7,5-öt és egyet, és évente 5-ször ha hétvégézem. 35 vagyok. Köszönöm, van időm másra is nem csak a munkára, nem fogom az életem leélni csak munkával, mint te, csakhogy legyen egy 3szintes házam (nagy májer lettél, akár csak a rokonaid), meg több milliós megtakarításod. Nekem bőven elég annyi, hogy normális életet tudjak élni és ahhoz meglegyen az anyagi fedezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!