Miért nem kap ingyen tankönyvet?
Figyelt kérdés
7. Osztályos lesz a gyerekem,és 2017-ben már a 7.osztályosok is kapnak ingyen tankönyvet. Mi miért fizetünk érte? Vallásos iskolába jár. Nekem nem baj,hogy kell fizetni,sőt,örülök,hogy új tk-t kap,de érdekel engem.2017. aug. 23. 14:26
1/7 anonim válasza:
Nem tudom miért itt kérdezed, és nem az illetékes szervnél :D
2/7 hájaaa válasza:
Mi ez a kommunizmus? Minden ingyen járjon mindenkinek? Azért álljon már meg a menet
3/7 A kérdező kommentje:
Már bocsi,de tőlem az áll legmesszed,hogy én komcsi legyek. Én örülök hogy új tk-t kap,ki is tudom fizetni,mert nem drága,csak érdekelt. És ne mondd rám hogy komcsi vagyok,mert rohadtul nem vagyok. SOHA!
2017. aug. 23. 14:36
4/7 anonim válasza:
Nálunk csak az kap ingyen tankönyvet, akinek 2 vagy több testvére van, vagy pedig alacsony a szülők jövedelme. De igazából ez az ingyen tankönyv úgy néz ki, hogy év elején megkapjuk a használt tankönyvet, év végén pedig vissza kell adni, hogy megkapja az alattunk lévő évfolyam. Egy élmény lesz úgy készülni az érettségire, hogy nincsenek meg az előző évi tankönyvek.
5/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az iskolátok nem állami fenntartású, hanem egyházi és így nem vonatkozik rá az ingyenesség?
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó,sőt valószínű!
2017. aug. 23. 20:14
7/7 anonim válasza:
4. vagyok, én is egyházi iskolába járok. Ez mondjuk nyolcosztályos gimnázium. Te általános iskoláról beszélsz, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!