Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem kap ingyen tankönyvet?

Miért nem kap ingyen tankönyvet?

Figyelt kérdés
7. Osztályos lesz a gyerekem,és 2017-ben már a 7.osztályosok is kapnak ingyen tankönyvet. Mi miért fizetünk érte? Vallásos iskolába jár. Nekem nem baj,hogy kell fizetni,sőt,örülök,hogy új tk-t kap,de érdekel engem.

2017. aug. 23. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért itt kérdezed, és nem az illetékes szervnél :D
2017. aug. 23. 14:28
 2/7 hájaaa ***** válasza:
52%
Mi ez a kommunizmus? Minden ingyen járjon mindenkinek? Azért álljon már meg a menet
2017. aug. 23. 14:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Már bocsi,de tőlem az áll legmesszed,hogy én komcsi legyek. Én örülök hogy új tk-t kap,ki is tudom fizetni,mert nem drága,csak érdekelt. És ne mondd rám hogy komcsi vagyok,mert rohadtul nem vagyok. SOHA!
2017. aug. 23. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk csak az kap ingyen tankönyvet, akinek 2 vagy több testvére van, vagy pedig alacsony a szülők jövedelme. De igazából ez az ingyen tankönyv úgy néz ki, hogy év elején megkapjuk a használt tankönyvet, év végén pedig vissza kell adni, hogy megkapja az alattunk lévő évfolyam. Egy élmény lesz úgy készülni az érettségire, hogy nincsenek meg az előző évi tankönyvek.
2017. aug. 23. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az iskolátok nem állami fenntartású, hanem egyházi és így nem vonatkozik rá az ingyenesség?
2017. aug. 23. 14:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó,sőt valószínű!
2017. aug. 23. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
4. vagyok, én is egyházi iskolába járok. Ez mondjuk nyolcosztályos gimnázium. Te általános iskoláról beszélsz, kérdező?
2017. aug. 24. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!