Ha jövőre csak a 8 osztályt végzettek maradhatnak közmunkán, hogy fogják ellátni az irodai munkákat?
Figyelt kérdés
Jövőre elvileg a 8 osztályt vagy annál kevesebbet végzettek maradhatnak közmunkán. Hogy fogják ellátni az irodai feladatokat? Nem aktatologatásról van ám itt szó, mint sokan hiszik. Elszámolás a KTK-ban, szerződés készítés a KIRÁ-ban, táppénz, hiányzás felrögzítése, áfa számítások, adós papírok intézése, program tervezés, előleg elszámolás stb. Hogy fogják ezeket ellátni?
Közmunkás vagyok, azt mondták nem alkalmazhatnak rendes munkásnak, mert a közfoglalkoztatottakkal csak közfoglalkoztatott foglalkozhat. Ugyanannyi felelősségem van, mint a rendes alkalmazottaknak, tovább képzésen is részt kellett vennem. Jövőre én sem maradhatok.
2017. aug. 12. 22:40
11/13 anonim válasza:
10# És aláírtátok zokszó nélkül? Most komolyan,még Ti kértétek? Ha igen,hát ezért tudják ezt megcsinálni a magyarokkal! Nincs összefogás! Ha senki nem vállalná,nem lenne ez az alamizsnáért dolgoztatás! De amíg találnak birkákat.....
12/13 anonim válasza:
Nagyon szép a polgármestertől ! Év vvégig lesz biztos állásod. Látod jó a kormány
13/13 anonim válasza:
11-es: elmùltam 25, nem nekem kellett aláírni, nem írtam volna alá, pláne így, hogy most a nyáron tolták elèjük március eleji dátummal, van aki időközben be is töltötte a 25- öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!