Miért haragszanak a komcsikra olyan sokan?
Liberalizmus bűnei? Igen.
Például divatot csináltak abból a hülyeségből, hogy a nőknek milyen jó és szép szétvagdostatni magukból a fejlődő magzatjaikat és kidobni a kukába a feleslegessé vált, szétmarcangolt maradványaikat.
Nálunk, Magyarországon eddig 6,5 millió bejegyzett abortusz történt, és el sem tudom képzelni, hogy az egész emberiséget számolva mennyire rúg ez a szám.
De talán jobb lett volna, ha nem untatlak ezzel, hiszen úgy sem érdekel téged, majd elfelejted. Igazad van, nem tehet semmiről a liberalizmus, az a tökéletes eszme, nincs bűne.
Ebben az a legviccesebb, hogy pont az ilyen emberek mondják a németekre, hogy milyen hülyék voltak, mert bedőltek Hitlernek, közben pedig ők is ugyanazt teszik, vagyis vakok maradnak az éppen fennálló rend bűneivel szemben.
Liberalizmus bűnei? Igen.
Például divatot csináltak abból a hülyeségből, hogy a nőknek milyen jó és szép szétvagdostatni magukból a fejlődő magzatjaikat és kidobni a kukába a feleslegessé vált, szétmarcangolt maradványaikat.
Nem. Lehetőséget adtak arra, hogy ezt megtehesd. A liberalizmus a lehetőségekről szól, ugyanis.
Nálunk, Magyarországon eddig 6,5 millió bejegyzett abortusz történt, és el sem tudom képzelni, hogy az egész emberiséget számolva mennyire rúg ez a szám.
Ráérő óráidban számold ki, mennyi ennek az országnak a teljesítőképessége.
De talán jobb lett volna, ha nem untatlak ezzel, hiszen úgy sem érdekel téged, majd elfelejted. Igazad van, nem tehet semmiről a liberalizmus, az a tökéletes eszme, nincs bűne.
Egy szóval se mondtam, hogy tökéletes, én pl idegbajt kapok a tutyimutyi, ideológizáló zöldliberálisoktól, mint az LMP.
Ebben az a legviccesebb, hogy pont az ilyen emberek mondják a németekre, hogy milyen hülyék voltak, mert bedőltek Hitlernek, közben pedig ők is ugyanazt teszik, vagyis vakok maradnak az éppen fennálló rend bűneivel szemben.
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, engem az abortusz engedélyezése nem tántorít el attól, hogy liberális vagyok.
Igen?
És azok akiket a gulagra vittek??
Én csak ezt tudom, Kádár-rendszerben mindenkinek volt munkahelye boldog boldogtalannak nem ismerték még akkor azt a kifejezést, hogy munkanélküliség. meg akkor még egypártrendszer volt, Kádárról még nekem csak mondtak, nem értem miért átkozzák még mindig egyesek Kádárt, jó ember volt, adott mindenkinek munkát.
Most ha már vettétek a kádár rendszert, és nem érted, mi a baj ezzel, amit leírtál, akkor te vagy a magyar oktatási rendszer csődje, de ha nem ez a helyzet, akkor leírom.
Emberek százezreinek volt alibi munkahelye. Ez azt jelenti, hogy ha volt egy gyár, akkor megbíztak mondjuk 3 embert, hogy az egyik könyvelje a nyereséget, a másik a fizetést, a harmadik meg ellenőrizze a másik kettőt, ahelyett, hogy lett volna egy alkalmazott, és egy részmunkaidős ellenőr. Emiatt a fizetések nem voltak túl magasak, és a nyugdíj is vacak volt, ráadásul, ezeknek az embereknek is ki kellett gazdálkodni a bérét, ami tovább növelte az amúgy is legfeljebb átlagos termékeink árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!