Vajon hány magyar politikus vállal aktív szerepet a gát védelemben?
Figyelt kérdés
vajon most is kivonul a parlamenti pereputty mint amikor megöltek egy romát?2010. máj. 18. 13:55
1/12 anonim válasza:
"Vajon hány magyar politikus vállal aktív szerepet a gát védelemben?"
csak 1 Vona Gábor és a Jobbik...
3/12 A kérdező kommentje:
"csak 1 Vona Gábor és a Jobbik..."
én is csak ő róla tudok
úgy látszik csak benne volt annyi hogy lemenjen segíteni
gondolom a többi politikus a rózsadombi luxus villájában van a jó melegben
2010. máj. 18. 14:02
4/12 anonim válasza:
csak a jobbikban vannak a magyar nép iránt elkötelezett emberek
ha kell ott vannak
rájuk mindig lehet számítani
6/12 anonim válasza:
Most nincs kampány, szal nem lehet azzal gyanusítani Vonát hogy csak a reklám miatt ment le segíteni. :)
7/12 A kérdező kommentje:
" Most nincs kampány szal ..."
ebből is látszik Vona Gábor egy igaz hazafi
2010. máj. 18. 14:33
9/12 anonim válasza:
Igazából ez valami gyönyörű, ilyen szövegeket utoljára az ötvenes évek üzemi lapjaiban olvastam. Tehát, ha jól sejtem, szerintetek attól lesz valaki hazafi politikus, hogy a gátakon dolgozik, nem pedig azért, mert igyekszik normális törvényalkotói munkát végezni?
10/12 anonim válasza:
Csak megjegyzem, hogy az LMP is szervezett (és jelenleg is) önkéntes csapatokat, és akár több100km távolságról is elutaznak segíteni a gátakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!