Csintalannak mi baja van a Székely himnusszal?
Figyelt kérdés
Nagyon ellene van.2010. máj. 17. 18:49
1/18 anonim válasza:
Csintalan ex-MSZP-s, és mint ilyen rühelli ha a magyarok összefognak bármilyen szinten.
2/18 anonim válasza:
ex mszp-s és nem utolsó sorban CIONISTA ZSIDÓ, azért ez ne maradjon le...
3/18 anonim válasza:
jobban ürült volna az internacionálénak
én letagadnám a fidesz helyébe csintalant...
4/18 A kérdező kommentje:
az internaciobálé az a zsidó himnusz?
én így hallottam.
2010. máj. 17. 19:16
5/18 anonim válasza:
"az internaciobálé az a zsidó himnusz?
én így hallottam."
Az internacionálét a kommented szerint nem hallottad, annyira nem, hogy le sem tudod írni!
A szövege meg valahogy így van:
Föl, föl ti rabjai a Földnek,
Föl, föl te vörös proletár...
Az első sorban rabokról es nem rabbikról van szó, és sehol sem említ sábeszt vagy hanukát!
6/18 anonim válasza:
szovjet himnusz volt, előző, azért abban igaza volt hogy a kommunista vezetők tehát tömeggyilkosok 98%a zsidó volt
7/18 anonim válasza:
úgy van, az ávósok is zsidók voltak javarészt
8/18 A kérdező kommentje:
Tehát akkor Szovjet himnusz volt?
Miért éneklik az MSZP-sek?
2010. máj. 17. 19:35
9/18 anonim válasza:
Ha annyira figyelne a Fidesz a jó hírére, régen kirúgta volna Csintalant, csak hát leszarják, mert egy zsidót nem lehet kirúgni.
10/18 anonim válasza:
A zsidók himnusza a Hatikva, te szerencsétlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!