És még milyen jót fogunk derülni, mikor elérkezik az az időpont, amiről a Szózat is ír, a magyar nemzet halálának a napja.
....
Nem én nem derülök ezen. Sajnos a bevándorlással a felsőbbrendűbb faj is kihal előbb-utóbb, és mit alkotott, élvezni fogja a tolvaj.
Ha megnézed a népséget, van kb egy ötven fős keménymag, akik mindenhova kommentelnek. A legszánalmasabb az, amikor egymással kezdenek el veszekedni valamilyen nézetkülönbség miatt, aztán megy a libsibibsikomcsizás óraszám. A következő cikkben már újra barátok. Kb mint amikor részegen mennek haza valahonnan, mindenkibe belekötnek aki kisebb/gyengébb náluk és persze csapatban mint a cigányok, akiknél annyira jobbnak érzik magukat, pedig tévedés.
A neten is bujkálnak a külföldi szerverek és álnevek mögé, van is rá okuk, mert a többség rühelli őket és sosem közösködne velük, a saját pártjuk is elhatárolódott tőlük, most meg sopánkodnak. Szerintem én is marhára zabos lennék ha ilyen lenne az életem, tele keserűséggel, gyűlölettel, kudarccal. Inkább szomorú, mint derülnivaló, főleg a kezeletlen mentális problémáiknak a ténye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!