Emmanuel Macron az új francia elnök gerontofil?
Ilyen nagy korkülönbségnél idővel már nem a szex tartja össze a kapcsolatot.
Biztos van neki más nő,akivel szexel.
Ettől még a feleségét nem dobta el,mert megöregedett...
Szerintem ez nem csak korfüggő,hanem az idő függvénye is.
Ha egykorúak lennének,akkor is jó eséllyel már megunták volna egymást szexuálisan.
A monogámiát nem az embernek találták ki,bármennyire is erőlteti a társadalom,na meg azt,hogy egy elnök mekulátlan magánéletűnek kell lenni.
Szerintem nem ez a lényeg,hanem,hogy a munkájához mennyire ért.
Az gáz,ha valaki a háta mögött csalja a párját,de ha meg van engedve,akkor szerintem senkinek nincs joga ítélkeznie,két ember kapcsolata.
Értem a kèrdésed, nem tudom rà a vàlaszt, de inkàbb nemet mondanèk, ismerve a sztori hàtterèt: egy 15-16 èves sràcnak bejöhet egy attraktív 39 èves nő. Nyilvàn volt jobb dolga is annàl, mint hogy azon gondolkodjon, 25 év múlva milyen lesz a nő meg az egész kapcsolat.
Nekem inkàbb a nő nem normàlis: 39 èvesen, (fèrjezett) tanàrnőkènt kikezdett az egyik fia 15-16 èves osztàlytàrsàval! Ezèrt jobb helyeken lecsuktàk volna, nagyon helyesen!
Nem tudom, ki mit szólna hozzà, ha a 15-16 èves gyerekèt, fiát, lànyàt, mindegy, szóval elcsàbìtaná a 40 éves tanàra......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!