Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Emmanuel Macron az új francia...

Emmanuel Macron az új francia elnök gerontofil?

Figyelt kérdés
Most olvasom, hogy Macron 15 éves korában viszonyt kezdett a 39 éves pedagógusnőjével, akit később feleségül vett, és most öregasszonyként az oldalán feszít. Ebből csak arra tudok következtetni, hogy Macron gerontofil.

2017. máj. 11. 22:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ilyen nagy korkülönbségnél idővel már nem a szex tartja össze a kapcsolatot.

Biztos van neki más nő,akivel szexel.

Ettől még a feleségét nem dobta el,mert megöregedett...

2017. máj. 12. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem csak korfüggő,hanem az idő függvénye is.

Ha egykorúak lennének,akkor is jó eséllyel már megunták volna egymást szexuálisan.

A monogámiát nem az embernek találták ki,bármennyire is erőlteti a társadalom,na meg azt,hogy egy elnök mekulátlan magánéletűnek kell lenni.

Szerintem nem ez a lényeg,hanem,hogy a munkájához mennyire ért.

Az gáz,ha valaki a háta mögött csalja a párját,de ha meg van engedve,akkor szerintem senkinek nincs joga ítélkeznie,két ember kapcsolata.

2017. máj. 12. 19:24
 13/16 anonim ***** válasza:
#10 Akkor miért írsz ki kérdést, ha így meg vagy győződve az állításod helyességéről? Egyébként tévedsz.
2017. máj. 12. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem még most is tök csinos nő, korábban nyilván még jobb lehetett. Ez 24 év nem olyan nagy korkülönbség, és nem is szokatlan, ha Kodály Zoltán, Sárdy János vagy Faludy György feleségeire gondolunk.
2017. máj. 13. 09:39
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Értem a kèrdésed, nem tudom rà a vàlaszt, de inkàbb nemet mondanèk, ismerve a sztori hàtterèt: egy 15-16 èves sràcnak bejöhet egy attraktív 39 èves nő. Nyilvàn volt jobb dolga is annàl, mint hogy azon gondolkodjon, 25 év múlva milyen lesz a nő meg az egész kapcsolat.

Nekem inkàbb a nő nem normàlis: 39 èvesen, (fèrjezett) tanàrnőkènt kikezdett az egyik fia 15-16 èves osztàlytàrsàval! Ezèrt jobb helyeken lecsuktàk volna, nagyon helyesen!

Nem tudom, ki mit szólna hozzà, ha a 15-16 èves gyerekèt, fiát, lànyàt, mindegy, szóval elcsàbìtaná a 40 éves tanàra......

2017. máj. 13. 12:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Gerontofil hát. 64 éves nővel összefeküdni... Mindjárt hányok
2019. nov. 10. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!