Románia tiltani fogja a melegházasságot, mit szólsz ehhez?
Egy társadalom fejlettségét kiválóan jelzi az, hogy az adott országban hogyan állnak hozzá a melegek jogaihoz. Aki szerint ez hülyeség nézzen meg egy térképet ahol a legmagasabb életszínvonalú országokat jelzik és egy olyat ahol engedélyezett a melegházasság. Ugyanazok az országol lesznek bejelölve mindkettőn, és azok nem Ázsiában, Afrikában vagy Kelet-Európában vannak. A magyar alkotmányban is ugyanaz van mint a románban, ez is bizonyítja, hogy a két ország között semmi különbség sincs, hiába utálja egymást a két nép.
Itt a gyakorin sem vártam mást, sajnos a magyarok még itt tartanak.
"Romániában a 2011-ben elfogadott új polgári törvénykönyv is tiltja az azonos neműek házasságát, nem ismeri el a román vagy más állampolgárok külföldön kötött házasságát,"
Vagyis már eddig is tiltotta, sőt semmit nem ismert el, amit nem az ő szent földjükön kötöttek. Ennyit a kérdező csúsztatásáról.
"Sajnos Magyarországon Bajnai óta engedélyezett az élettársi kapcsolat. Tehát gyakorlatilag titokban szabadon házasodhatnak, csak a papiron máshogy jelenik meg."
Egy szó sem esik a cikkben arról, hogy romániai jogrendben van-e bejegyezett élettársi kapcsolat. Arról amiről írnak, az 2011 Alaptörvénybe már régen bejegyezték.
Azt nem értem, hogy a sok homofób honfitársamnak hányszor gyűlt meg a baja melegekkel, esetleg meleg házaspárral? Nna?
...Ugye.
Ahelyett hogy foglalkozna mindenki a saját életével. Szerencsétlenek.
Nem érdekel a téma, nem vagyok érintett.
Egyébként meggyőződésem, hogy sokkal fontosabb megoldandó problémáink is vannak, mint a homoszexuálisok házasságának kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!