Most hogy börtönbe került Jeddi Árpád Levente így már nem fog szerintetek az úton közveszélyes kamionost játszani?
2017. ápr. 27. 22:14
11/15 anonim válasza:
szerintem sose volt 1 épelméjű ember a többi videóját elnézve... :D
12/15 anonim válasza:
Szerintem ki akarták vonni a forgalomból és azért rejtettek el drogot nála. 6 grammot simán el lehet úgy rejteni ,hogy ne találja meg csak az, aki tudja mit és hol kell keresnie. De 800 kiló cigit biztos nem rejtettek el csak úgy nála azt tuti ,hogy önként vállalta be, hogy csempész.
13/15 anonim válasza:
"Szerintem ki akarták vonni a forgalomból és azért rejtettek el drogot nála. 6 grammot simán el lehet úgy rejteni ,hogy ne találja meg csak az, aki tudja mit és hol kell keresnie. De 800 kiló cigit biztos nem rejtettek el csak úgy nála azt tuti ,hogy önként vállalta be, hogy csempész."
Ja szegény, műveletlen, fogatlan csempész kamionos :D Mindenki összeesküdött ellene, pedig ő egy talpig becsületes igaz magyar ember. Ha egy cigó vagy nigga lett volna a kamionos, akkor egyből elhinnéd, hogy a szemétládája csempészett mi? :DDD
14/15 anonim válasza:
Azt el is hiszem csak a drogot nem nem. 6 grammot csenpeszne abból az tuti annyiert senki se kockáztat 800 kiló cig8 az mas azert mar megeri
15/15 anonim válasza:
"A kamionos cégek kivétel nélkül ( vagy legalábbis nagyon kevés kivétellel ) büntetlen előéletet követelnek meg."
Olyan céget Európában nem nagyon találsz ahol ez kizáró ok lenne. Jó, tudom te Ausztráliából írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!