Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról hogy...

Mi a véleményed arról hogy Mészáros Lőrincnek 1 év alatt 100 milliárddal nőtt a vagyona?

Figyelt kérdés

[link]

hajrá fidesz! :D

2017. ápr. 27. 13:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szeretnék én is ilyen sikeres lenni, csak sajnos én tisztességes vagyok és nem füllik a fogam a korrupcióhoz.
2017. ápr. 27. 15:14
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

inkább a komolyabb problémákkal kéne foglalkozni:

mi a véleményed arról, hogy a soros alapítványokat x milliókkal támogatja soros, ráadásul pénzel egy olyan egyetemet ahol katonákat teremt az európai "lázadó" országok hatalmának megdöntésére? Mi a véleményed arról, hogy több x milliókat ölnek a migránsok informálásába, segítésére hogy eljussanak európába?

Ezeken kéne gondolkodni és nem ezeken a hülyeségeken...

2017. ápr. 27. 15:49
 13/23 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

@15:49

Gondolkoztam. És rájöttem, hogy marhaságokat írsz.

Miért lenne komolyabb probléma az, hogy kit támogat Soros annál, hogy a Nemzet Gázszerelője hogyan lopja ki a szemünket is?

Soros nem lopott tőlem pénzt, szerintem tőled sem, és maximum azokat tudom sorolni, akiket támogatott, és akik az ő pénzén tanultak. Mészáros Lőrinc viszont minden magyartól (beleértve a csecsemőket és az aggastyánokat is) fejenként 10.000 forintot rakott zsebre egy év alatt.

Én komolyabb problémának látom azt, hogy meglopnak minket, annál, hogy kiket támogat Soros.

2017. ápr. 27. 16:17
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Pont emiatt tudják veled elhitetni, hogy mészáros lőrinc gazdagodása fontosabb mint a soros téma.

Soros nem lopott tőled...honnan tudod? Az ember olyan tőzsdemanipulációkkal, gazdasági és politikai manőverekkel lett dollárMILLIÁRDOS, ami biztos hogy érintette még a TE fizetésedet is valamikor.

Olvass utána: soros nem egyszer állt a bíróság előtt tőzsdespekulációk miatt, ahol nem pár milliócska volt a tét...

Amíg elnézzük az isteni, közel láthatatlan magaslatokban történő bűnözést, és csak a kicsiket támadjuk addig probléma lesz. Soros a fő probléma aki támogatja a lázadó sajtót és médiát, aki csak arra megy, hogy uszítson és lázadást keltve megbuktassa a kormányt, hogy az üljön a miniszterelnöki székbe akit ő pénzel és az ő elvárásait teljesítse. Akinél a pénz van, és akinek több esze és elkötelezettsége van, az lesz az úr. és soros nagyon gazdag, nagyon okos, és nagyon vakmerően mániákus

2017. ápr. 27. 16:26
 15/23 Shai-Hulud ***** válasza:

Tudod mit, lehet, hogy nagyon földhöz ragadtnak fogsz tartani, de engem akkor is jobban érdekel az, hogy Mészáros Lőrinc ne az én általam (és természetesen sok más ember által) befizetett adóból gyűjtögesse a milliárdjait.

Lehet, hogy Soros manipulációi is okoztak valamekkora kárt, de közvetlen hatásait tekintve tökéletesen biztos vagyok benne, hogy Mészáros Lőrinc folyamatos gazdagodása sokkal közvetlenebbül, és sokkal nagyobb mértékben érintenek minket.

2017. ápr. 27. 16:40
 16/23 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Azzal pedig, hogy valaki (akár Soros, akár nem) egy másik embert ültetne a miniszterelnöki székbe, lehet hogy sokkal jobban járnánk.

Én legalábbis nem ellenezném, ha ez az egész szemét tolvaj banda menne a süllyesztőbe Mészáros Lőrincestül és Orbánostul együtt. Gratulálnék annak, aki ezt előidézi!

2017. ápr. 27. 16:44
 17/23 Shai-Hulud ***** válasza:

Mindeközben ma:

[link]

2017. ápr. 27. 17:55
 18/23 anonim ***** válasza:

Döbbenetes ez az agymosás. Mind Orbánéknak mind a Soros féle liberálisoknak sikerült felülmúlni a Rákosi rendszer agitprop gépezetét.

Ez két dolog miatt is megdöbbentő. 2017-et írunk, továbbá most mindenki szabad akaratából lesz totál korlátolt demagóg. Kivéve a politikusokat, mert ők ezzel keresik a kenyerüket.

2017. ápr. 27. 21:57
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

MÉSZÁROS JÓ PÉLDA RÁ hogy a becsületesen és KEMÉNYEN DOLGOZÓ KISEMBERből is lehet a leggazdagabbak egyike akár néhány év alatt.

Ez a hír sok embernek ad erőt a nehézségek leküzdésében, motivációt hogy még jobban teljesítsen munkahelyén és a mindennapi életben.

2017. ápr. 28. 00:37
 20/23 Shai-Hulud ***** válasza:

@00:37

Köszönöm, ezt jegyzem, bár még csak április van, de lefogadom, hogy ez volt az év vicce!

2017. ápr. 28. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!