Piriiiii kérdése:
Mit gondolsz, miért nem veszik komolyan az emberek a Kétfarkú Kutyapártot?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 13. 11:21
1/9 anonim válasza:
Mert ők sem veszik komolyan saját magukat. Ők egy viccpárt. Nekem egyébként tetszenek, sokat nevetek rajtuk.
2/9 anonim válasza:
Mert a bohócokat senki sem veszi komolyan, mindenki csak nevet rajtuk.
3/9 anonim válasza:
Őszintén szólva, már eleve a nevük miatt is nehéz őket komolyan venni.
5/9 anonim válasza:
Sokan vesszük őket komolyan. Villám gyorsan kapnak magánemberektől százezer, ill. milliós adományokat a plakát kampányaikhoz, amiről transzparens módon elszámolnak. Lássatok át a humorosságukon! Mély gondolatokat tartalmaznak az ötleteik.
Rájuk teljesen jellemzően most békemenetet hirdettek meg a kormány mellett és minden olyan dolog ellen, mint a MOSTANI jogállamiság, vagy a tan- és szólásszabadság. Fergeteges lesz. Már azok számára, akik képesek érteni őket.
6/9 Dew-i válasza:
Sajnos,már sok magyarból kiölte az elet a humorerzeket,ezért nem értik a humorosan elövezetett, Igen komoly témákat.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom... én és a baráti köröm is sokkal inkább komolyan veszik őket, mint a baloldalt.
8/9 anonim válasza:
Hát szerintem ha körülnézünk a hazai politikai pártok között, ők az egyetlen komolyan vehetők. Az összes többi egy viccpárt sajnos. Akár bal, akár jobb, akár kormányzó párt, akár ellenzék.
9/9 anonim válasza:
Viccpártnak indult, de egyre kevésbé viccesek. Beálltak a liberális törpepártok közé, és már eszük ágában sincs az EGÉSZ politikai palettából viccet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!